O2e

Adopter virtuelle kjæledyr

Har ikke tid til å lufte hunden

Har ikke tid til å lufte hunden? For opptatt til å gi et kjæledyr omsorg og oppmerksomhet som de trenger eller rett og slett ikke har plass for at fullblods som du alltid har ønsket? Så frykt ikke, kan du adoptere et virtuelt kjæledyr og få all moroa uten oppstyr! Fra realistiske virtuelle valper til en verden av fantasi kjæledyr, kan du ta i bruk virtuelle kjæledyr på nettet og ha litt moro mens du kobler med andre virtuelle hundeeiere alt fra komfort av datamaskinen din og du vil ikke engang trenger et bånd!

Adopter virtuelle kjæledyr. Har ikke tid til å lufte hunden.
Adopter virtuelle kjæledyr. Har ikke tid til å lufte hunden.

Du kan vedta virtuelle kjæledyr online veldig enkelt ved å velge den type kjæledyr som du ønsker og fylle ut et enkelt skjema med kontakt-og brukerinformasjon. De fleste nettsteder som lar deg ta i bruk virtuelle kjæledyr vil også ha noen tilpasningsmuligheter tilgjengelige for eksempel farge og kjønn. Deretter trenger du bare å tenke på et flott navn for din nye venn, og før du vet ordet av det er den stolte eier av en splitter ny virtuelle kjæledyr!

Avhengig av hvor du velger å adoptere virtuelle kjæledyr fra

Avhengig av hvor du velger å adoptere virtuelle kjæledyr fra, er det et mangfold av aktiviteter som du kan gjøre for å bli kjent med din nye venn og vise dem frem. Kaste ballen rundt med en ny valp, mate fisk, eller ta den nylig pansrede fantasy pet inn på arenaen for å konkurrere med andre. Eie et virtuelt kjæledyr kan være en stor opplevelse, men vær advart, akkurat som å puste kjæledyr, vil mange av dine virtuelle kjæledyr ønsker oppmerksomhet og mat til! Så vær en ansvarlig virtuelle kjæledyr eieren og lære hva kjæledyret ditt behov og hvordan du tar vare på ham eller henne best.

Så hvor vedta du et virtuelt kjæledyr? Her er en kort liste over noen gode valg som kan hjelpe deg å finne din perfekte nye kjæledyr: Neopets dette er en av de mer bemerkelsesverdige samfunn for virtuell fantasiverden kjæledyr med en stor og svært aktivt fellesskap. Andre nettsteder der du kan vedta virtuelle kjæledyr online med en lignende type fellesskap og fokus er: Marapets og Pet stjernetåke

Hvis du er ute etter noe litt mer realistisk og pet orientert gi Foo kjæledyr en prøve. Du trenger flash for å spille, men disse søte valper og kattunger er veldig realistisk, bare ikke glem å mate dem! Sjekk ut deres "ly" for å vedta virtuelle kjæledyr gratis. Andre gode valg er Horseland , Fishland , og Adopter meg .