O2e

Blokkere og oppheve nettsteder: internett proxy - servere

Få tips for å få tilgang blokkerte nettsteder

Blokkere og oppheve internettsider er enkle, men effektive måter å kontrollere hvilket innhold kan vises og det tar bare en kort tid å sette i gang. Disse kan være permanente eller midlertidige løsninger for å beskytte datamaskinen eller begrense hva du eller andre, for eksempel barn som surfer på Internett, vil være i stand til å se. Hvis du ønsker å lære mer om Internett-sikkerhet, vil disse tipsene hjelpe deg med å blokkere og oppheve nettsteder.

Det finnes en rekke programmer som er tilgjengelige for å blokkere nettsteder. Men mens disse programmene er gode, kan de noen ganger føre til mer problemer ved å blokkere innhold du vil ha tilgang til. Før du investerer i disse programmene, kan du ta noen skritt for å blokkere nettsteder og kontrollere innhold på egen hånd. I Internet Explorer, gå til "Verktøy"-menyen og velg "Alternativer for Internett." I "Innhold" fanen, klikk på "Aktiver" under "sensur". Å hindre at andre blokkerer eller oppheve nettsteder på listen din, oppretter et passord. Sensur kan du vurdere visse typer områder, og det vil automatisk blokkere eller begrense nettsteder basert på dette systemet. Juster karakterer i "Ratings" fanen. Slik blokkerer bestemte nettsteder fra å bli åpnet gå til "Godkjent Sites"-kategorien og legge til hver nettside du vil blokkere til listen. Velg "Aldri" og velg deretter "Ok." Hvis du ikke ønsker å bruke Internett-sensur, gå til Alternativer for Internett på nytt, og under "Sikkerhet", finnes det alternativer for "Klarerte områder" og "Begrensede områder." Disse vil automatisk blokkere innhold eller ved å velge "Egendefinert nivå", kan du finne ut hvilke nettsider er blokkert eller tillatt.

Blokkere og oppheve nettsteder: internett proxy - servere. Få tips for å få tilgang blokkerte nettsteder.
Blokkere og oppheve nettsteder: internett proxy - servere. Få tips for å få tilgang blokkerte nettsteder.

Unblocking nettsteder lar deg justere innhold kontroll for å passe dine behov. Det kan være vanskelig å få tilgang til blokkerte nettsteder. Hvis du har satt opp et sikkerhetssystem, så du bør være i stand til å lese instruksjonene og følge trinnene for å deaktivere site-blokkerende tiltak på plass. Hvis det ikke er programvare, og du manuelt blokkert hvert område eller brukt sensur, kan du manuelt fjerne blokkeringen. Under sensur, lavere rating eller fjerne blokkerte nettsteder fra Godkjente områder listen. Under "Sikkerhet", fjern blokkerte nettstedet fra begrenset liste å låse det opp. Du kan legge til nettsteder for å klarerte eller godkjent lister for å sikre at den forblir blokkert.

Hvis du bruker en datamaskin på en Internett-sikkerhet system du kan ikke manipulere, må du finne en vei rundt nettstedet blokkerer programvare. En måte å oppheve blokkeringen av en tidligere blokkert nettstedet er via en proxy-server. Utenfor sikkerheten filter blokkerer PCen, kan Internet proxy-servere nås via Internett. Det finnes en rekke nettsteder som lar deg få tilgang til en proxy-server. PC grensesnitt med proxy-serveren, som kobles til det blokkerte nettstedet, oppheve området ved å fungere som et mellomledd.