O2e

Bruke TV som bærbare skjermer: datamaskin til TV - tilkobling

Lær hvordan du gjør en bærbar PC til TV tilkobling og dele bilder med et rom fullt av folk

Du har kanskje en gang sett en tilsynelatende teknologisk avanserte venn krok en laptop opp til sine TV for å dele digitale bilder. Mest sannsynlig ble du imponert og trodde det ville kreve en god del teknisk kunnskap. Ikke slik! Les videre for å lære hvordan du raskt og enkelt koble den bærbare datamaskinen og TV.

Fordelene med å koble den bærbare datamaskinen og TV er verdt innsatsen. Når selskapet er over, kan du dele bilder av din siste ferie uten å gjøre hver anelse av en liten laptop skjermen - bare koble den opp til den store skjermen, lene deg tilbake og nyt! Du kan også bruke dette oppsettet for å nyte den fleksibiliteten til mer plass på skjermen. Jobber med et dokument som krever en full skjerm, men ikke trenger din fulle oppmerksomhet? Spille en DVD eller YouTube-video på TV, mens resterende på den bærbare datamaskinen til å gjøre arbeidet ditt. Mulighetene er uendelige! Følg disse instruksjonene for hvordan du bruker TV som en bærbar PC skjermen:

  1. Du trenger noen grunnleggende komponenter for å sette opp maskinen til TV-tilkobling. Først, sjekk din laptop for en S-video ut kontakten. (Symbolet ved siden av denne kontakten vil være en rektangulær boks med en S og en pil som kommer ut av det). En S-video kabelen kan kjøpes for 15€ -40€ (avhengig av lengde og kvalitet) på nettet eller på en hvilken som helst stor boks elektronikk forhandler (f.eks Best Buy og Circuit City). Pass på å kjøpe en lang nok ledning, så det er ingenting verre enn å henge opp den bærbare og innser at du har til å bo rett ved siden av fjernsynet med det!
  2. Fysisk hooking opp dette er veldig enkelt - bare plugg inn den ene enden av S-video til den bærbare datamaskinen, og den andre i fjernsynet. Men kan programvaren setup være litt forvirrende. Når kabelen er koblet til, skru på TV-en og bytt inngang til å være fra S-video slot (normalt gjøres ved å trykke på enten "input" eller "TV / Video"-knappene på fjernkontrollen). Din bærbare kan automatisk registrere fjernsynet og pop en skjerm for å gi deg valget begynner kringkasting, men ikke alltid. Hvis det ikke identifiserer den ekstra skjermen, åpner du Windows Mobility Center (finnes i rask start-menyen på Windows Vista oppgavelinjen) og velg Koble til skjerm.
  3. Når TV-er identifisert, har du muligheten til å kopiere din bærbare skjermen på begge skjermene (nyttig for presentasjoner med en kablet mus), utvide din bærbare skjermen på den nye skjermen, slik at du har dobbel plass på skjermen (nyttig når du vil se en video samtidig som vi arbeider på den bærbare datamaskinen), eller vise innhold bare på TV-skjermen (nyttig for presentasjoner med en trådløs mus). Velg riktig alternativ, og velg den oppløsningen som passer din TV.
  4. Hvis du vil koble lyden til datamaskinen din, er alt som trengs en ​​ekstra komponent som bare koster noen få dollar (5€ -10€). Kalt en RCA-kabel, vil den ene siden har bare én plugg som går inn i hodetelefonutgangen, mens den andre siden splittes i to plugger som vil gå inn i venstre og høyre audio kontakter på fjernsynet. Det er ingen oppsett er nødvendig for denne siste laptop til TV-tilkobling - bare plugg inn og nyt!

Bruke TV som bærbare skjermer: datamaskin til TV - tilkobling. Du trenger noen grunnleggende komponenter for å sette opp maskinen til tv-tilkobling.
Bruke TV som bærbare skjermer: datamaskin til TV - tilkobling. Du trenger noen grunnleggende komponenter for å sette opp maskinen til tv-tilkobling.