O2e

De beste tatovering gallerier online

Søker etter en flott tatovering galleri kan være en kjedelig jobb

Søker etter en flott tatovering galleri kan være en kjedelig jobb. Ens syn av en stor tatovering kan være svært forskjellig fra en annen. Det er alt i hva du prøver å finne. Det finnes mange typer forskjellige tatovering stiler, alt fra old-school til tribal design til biomekanikk. Det er virkelig noe for alle.

Hvis du er ute etter noen ideer, jeg virkelig anbefale et nettsted som heter Chopper tatovering - det har tusenvis av fantastisk design, alle tatovering alternativene du kan ønske.

De beste tatovering gallerier online. Chopper tatovering.
De beste tatovering gallerier online. Chopper tatovering.

En annen god kilde ville være bmeink , ikke bare vise frem de bilder av en stil av tatovering man kunne ønske, de har også leser attester og navnene på butikkene og kunstnere som utformet og plassert disse tatoveringer. Type www.bmeink.com i nettleseren din og klikk på noen av bildene til høyre. Disse er arrangert av porteføljen av kunstneren, type tatovering og farge. Det er en veldig enkel å følge nettsiden som vil ha noen tatovering entusiast i ærefrykt. Etter du tatoveringen du liker, kan du skrive ut design, sats kunstneren eller stille spørsmål.

Det er også tattoogallery , som hevder å være den største tatovering galleri på nettet. Ser til venstre på denne siden, vil du finne en liste over hver type tatovering tenkelig. Den eneste haken med dette nettstedet er at du må betale for å vise eller skrive ut design. Hvis du er ute etter en "engel" tatovering, bare klikk engel. Dette vil få opp miniatyrbilder av små bilder. Du kan vise en større form som er litt forvrengt, og hvis du liker det du ser, klikker på kjøp denne tatoveringen link. Etter innkjøp, kan du skrive ut dette bildet, sende det til en venn eller legge det til ditt eget galleri.

Hvis du er ute etter den samme type nettsted som tatovering galleri tilbud, uten å betale for et bilde, er det perfekte stedet freetattoodesigns . Alt om dette området fungerer like galleriet, men uten å betale en avgift for andres arbeid. Merk at hver artist bør på en eller annen måte bli kompensert for sine ideer, så dette er ganske mislikt for noen tatovering kunstnere.

Den enkleste måten å se ulike typer tatoveringer er Google bilder

Søker etter en flott tatovering galleri kan være en kjedelig jobb. Den enkleste måten å se ulike typer tatoveringer er Google bilder.
Søker etter en flott tatovering galleri kan være en kjedelig jobb. Den enkleste måten å se ulike typer tatoveringer er Google bilder.

Den enkleste måten å se ulike typer tatoveringer er Google bilder. Hvis du går til Google og skriv inn tatovering og klikk på bildene, vil tusenvis av bildene kommer opp. Dette er perfekt for noen som ikke helt vet hva de leter etter, men bare ønsker en slags idé å lage sine egne. Mye inspirasjon kan finnes på Google bilder samt lenker til andre nettsteder.