O2e

Finn freeware for e blasts: gratis e - post markedsføring programvare

Sjekk ut disse alternativene for e blast programvare

E-post markedsføring har vist seg å være en effektiv og rimelig måte å nå din målgruppe samtidig og i løpet av minutter. Nøkkelen for en e-post markedsføring blast eller direkte markedsføring kampanje for å lykkes er riktig håndtering. Målet med e blasts er å gjøre kundene kjøpe og ikke bare besøke nettstedet ditt. Selv om du bruker freeware, bør nyhetsbrev du sender oppfordre leseren til å åpne og lese markedsføring stykke. Emnefeltet bør være fengende nok til å generere forretning. Det finnes mange gratis programvare alternativer som kan dekke dine behov:

1. http://www.freedownloadscenter.com/Search/email_marketing.html

Området er en gratis Download Center som har e-post markedsføring programvare å velge mellom.

2. http://www.softplatz.com/freeware/email-blast/

Inwise Desktop er gratis programvare som lar deg opprette og sende nyhetsbrev.

Finn freeware for e blasts: gratis e - post markedsføring programvare. Lar deg endre og endre innhold og format av e-postene.
Finn freeware for e blasts: gratis e - post markedsføring programvare. Lar deg endre og endre innhold og format av e-postene.

3. http://www.tucows.com/preview/500378

SendBlaster har en mailingliste manager. Denne programvaren lar deg bruke din egen database som er integrert med din e-postliste på nettstedet ditt, for å utveksle kommunikasjon med venner og kunder, ved å sende e-post tilpasset til adressaten.

4. http://wareseeker.com/free-blast-email-marketing/

Dette nettstedet tilbyr gratis nedlasting er oftware for deg å bla.

Sjekk ut disse alternativene for e blast programvare.
Sjekk ut disse alternativene for e blast programvare.

I å velge riktig programvare, må du kontrollere at den:

  • Er brukervennlig, slik at du kan lage dine egne nyhetsbrev.
  • Lar deg velge en mailingliste eller å bygge målet lister ved å trekke ut e-poster fra eksisterende nettsider.
  • Har en rask motor for å lansere masse markedsføringskampanje i minutter.
  • Lar deg endre og endre innhold og format av e-postene. Du bør være i stand til å sende en HTML blast med en stilisert og fargerikt format. Ikke glem å at innholdet skal være om din bedrift og relevant for abonnenter.
  • Lar deg velge en grafisk stil og kopier prøve innhold fra flere maler, eller freeware lar deg importere din egen. Eml filer fra HTML eller Outlook-filer.
  • Beskytter hele databasen og din egen e-post fra spammere. Sørg for å gjennomgå det kan spam lover og bare sende ut juridiske e-post for markedsføring.

Ser på rapporter som viser de nyeste trendene hvis du ønsker å vite hva du kan forvente fra kampanjen. En legitim, upstanding bedrift kan lykkes nå folk på nettet gjennom direkte markedsføring, bruke e-post markedsføring og nyhetsbrev blasts. Alt du trenger er riktig kampanje ledelse.

Bare husk at hvis du bruker freeware å distribuere nyhetsbrev, kan du ha begrensninger for å nå alle mottakerne. Noen kan vurdere din kontaktperson spam og bedriftens troverdighet vil bli avhørt. Et bedre alternativ er å utforske betalt programvare. Du kan alltid dra nytte av gratis prøveperioder for å avgjøre hvilken programvare som passer best til dine behov.