O2e

Forsterker og subwoofer kabler for en hjemmekino

Lær hvordan å identifisere de beste kablene til å produsere god lyd i hjemmekinoanlegget.

En av de vanskeligste tingene å sette opp i en hjemmekino er høyttalersystemet. Du må vite nøyaktig hvor mange elementer du kommer til å trenge, hva merke eller gjør du trenger, hvor du kommer til å sette dem i ditt hjem, og hva kabler og deres lengder du trenger for installasjonen. Med disse faktorene for å bli vurdert, er det ikke rart mange mennesker får det galt første gang.

Forsterker og subwoofer kabler for en hjemmekino. Identifikasjonssystem,.
Forsterker og subwoofer kabler for en hjemmekino. Identifikasjonssystem,.

Plasseringen er alt Se etter kabler med en identifikasjonssystem,. Det vanligvis har farge-koding, som betegner kanaler og faser. Organisere dem er avgjørende for en feilfri oppkobling av de mange talerne som trengs i en hjemmekino. De viktigste venstre og høyre høyttalere bør alltid ha samme kabel lengde for å unngå ubalansert lyd mottak. Plassere forsterkeren og subwoofere for nær systemet ville være en dårlig idé, som de er utsatt for akustisk feedback forårsaket av vibrasjoner.

Forsterkere bør ha en lengre kabel, eller i det minste lenger enn hovedhøyttalerne, fordi de er mer sårbare for uønsket tilbakemeldinger fra andre lydenheter, selv mobiltelefoner, forårsaker tap av lyd eller degradering av kvalitet. Som for subwooferen, bør det alltid stå nær forsterkeren for bedre kvalitet, men ikke for nær, igjen, å bare unngå unødvendig tilbakemelding fra systemet.

Høyttaleren som er å gjøre den særegne høyt basslyden er subwooferen. Det forsterker ved hjelp av bare lave frekvenser fra lydkilden. Den eneste forskjellen mellom de to er uten forsterker, ville subwooferen være ubrukelig.

Lær hvordan å identifisere de beste kablene til å produsere god lyd i hjemmekinoanlegget. Kjøp en høyttalerkabel med en stor sporvidde.
Lær hvordan å identifisere de beste kablene til å produsere god lyd i hjemmekinoanlegget. Kjøp en høyttalerkabel med en stor sporvidde.

Hva kabler trenger vi å koble opp en forsterker til en subwoofer til en hjemmekino-system? Først bør vi ta hensyn til hva slags hjem teater system vi skal bruke. Når vi vet, ville kabel identifikasjon gå greit.

  • Kjøp en høyttalerkabel med en stor sporvidde. Husk mindre måle den større dirigent innsiden som kan møte de nødvendige kraften i dagens hjemmekinoanlegg. Samme prosessen går for kablene som skal brukes i de forsterkere og subwoofere.
  • Kjøpe de beste kabelen du har råd. Den optimale nivået av kablene du kan planlegge å bruke bør minst være på samme nivå på høyttalerne og apparater du skal kjøpe. Prøv å øke budsjettet for kabler fordi det kan spare deg for penger fra re-kjøp et annet sett med kabler (i tilfelle skade, selvfølgelig).
  • Få kabler som har kanal identifikasjon. Dette vil redusere stresset for å gjette hvor du skal koble til kablene. Etter å ha diagrammer av hjemmekinoanlegget hjelper også, så lenge du har kjøpt kabler som vår kompatibelt med det.
  • Pass på at kablene har 24k gullbelagte kontakter. Dette gir optimal signaloverføring og sikrer en sikker tilkobling til alle kontaktene. Som for å bruke synlige kobbertråder, er de bare bedre i løpet av de første månedene etter å kjøpe det. Selv om gullbelagte de er litt dyrere enn kobber, kan det spare deg fra uønsket skade på grunn av oksidering. Med skade, må du kjøpe et annet sett med kabler. Det kan koste deg massevis av penger.

Å ha forsterkere og subwoofere i hjemmekinoanlegget vil drastisk forbedre kvaliteten på underholdningen du får hver gang du bruker komponentene. Forvente bedre effekt lyd neste gang du ser en film.