O2e

Hvor å låse mobiltelefoner

Du elsker din mobiltelefon

Du elsker din mobiltelefon. Den har et flott kamera, en perfekt tastatur for teksting, og du aldri forlate hjemmet uten den. Så hva gjør du når du bestemmer deg for å bytte tjenesteleverandøren, eller ønsker å ta med deg telefonen mens du studerer i utlandet i Canada? Ikke bli sittende fast med å betale høye roaming-avgifter og ikke klarer å bruke telefonen på et nytt nettverk. Låse mobiltelefonen din, og du kan bruke den med alle GSM tjenesteleverandør. Siste unntak til amerikanske lover om opphavsrett gjøre det lovlig for mobiltelefoner som skal låses opp, og mobiltelefon opplåsing tjenester dukker opp over hele Internett.

Hvor å låse mobiltelefoner. Du elsker din mobiltelefon.
Hvor å låse mobiltelefoner. Du elsker din mobiltelefon.

Langs fordelene med en ulåst mobiltelefon, hvorfor ikke sette opp det praktiske litt mer med ekstra telefonfunksjoner. Sjekk ut mobil-TV og MyPhone express.

Nå kommer tilbake til området av ulåste mobiltelefoner, her er guiden for å gjøre det skje:

Først må du vite om det er enda mulig å låse opp telefonen

Først må du vite om det er enda mulig å låse opp telefonen. Dette avhenger av to ting, hva slags telefon du har og hvilken tjenesteleverandør du bruker. Noen typer telefoner kan ikke låses opp, så gjør et søk først og se om låse mobiltelefoner er mulig med den helt av mobiltelefon du har.

Først må du vite om det er enda mulig å låse opp telefonen. Du trenger litt mer informasjon før du faktisk kan komme i gang.
Først må du vite om det er enda mulig å låse opp telefonen. Du trenger litt mer informasjon før du faktisk kan komme i gang.

Sekund, må leverandøren være en GSM-leverandøren. GSM (Global System for Mobile Communication) er den mest brukte digitale trådløse teknologien i verden, og siden GSM-operatører har roaming avtaler med utenlandske operatører, kan du bruke din mobiltelefon når du reiser utenlands på et annet nettverk. Men mange nettverk elektronisk låse sine telefoner, slik at du ikke er i stand til å bruke den utenfor nettverket. Telefonen har et SIM (Subscriber informasjon modul) kort som identifiserer deg til tjenesten. Hvis du har T-Mobile, Cingular eller AT & T, da har du GSM-tjeneste og telefonen kan låses opp.

Du trenger litt mer informasjon før du faktisk kan komme i gang

Du trenger litt mer informasjon før du faktisk kan komme i gang. Du trenger å vite mobilnummeret ditt, nettverket og landet der telefonen er låst, produsent og modellnummer på telefonen, og telefonen IMEI-nummeret. Du finner IMEI-nummeret, som er en 15-sifret serienummer, ved å skrive * # 06 # på tastaturet ditt.

Nå som du har din oppstart informasjon

Nå som du har din oppstart informasjon, er det flere alternativer for å låse opp mobiltelefoner. Det er mulig å kontakte tjenesteleverandøren for å låse opp telefonen. Med dette alternativet, blir du utstyrt med telefon opplåsing koder som du kan bruke. Avhengig av leverandørens regler for hvor lenge du må ha en kontrakt med dem, kan de nekte å låse opp telefonen. AT & T vil ikke låse iPhone, men i de fleste tilfeller vil låse andre telefoner som gir kunden har en konto som har vært åpen lenger enn 90 dager og kontoen er i god stand.

Hva hvis leverandøren ikke vil låse mobiltelefoner

Hva hvis leverandøren ikke vil låse mobiltelefoner? Hvis du er villig til å bruke litt penger, kan du bruke en tjeneste selskap som spesialiserer seg på hvordan å låse mobiltelefoner. Positive er at den er rask og sparer deg litt ekstra arbeid. Du kan alltid prøve og låse opp telefonen selv om du ikke er i stand til å gjøre det med tjenesteleverandøren. Sjekk ut fora på nettet der brukerne legge inn gratis mobiltelefon opplåsingskoder på enkelte telefoner, eller kjøpe mobiltelefon låse programvare som vil gjøre deg i stand til å låse den opp selv. Når du har låst opp telefonen, må du huske å omprogrammere telefonen slik at du kan bruke Internett og motta tekstmeldinger.