O2e

Hvor å låse opp en mobiltelefon i tre enkle trinn

Mobiltelefoner er et bevis på at vi etter hvert har blitt avhengige av teknologi. Nå kan man ikke forestille meg å gå gjennom dagen uten en mobiltelefon. Det finnes ulike typer mobiltelefoner tilgjengelig i markedet, og det vil passe alle dine behov og interesser. Noen ganger er det mobiltelefon enheter du ønsker å kjøpe, men kan ikke brukes med operatøren din eller SIM-kortet. Ikke bli skuffet hvis du opplever dette problemet. Det er faktisk ganske lett å låse opp mobiltelefonen slik at du kan bruke det til andre SIM tilbydere. Hva du trenger å gjøre er å låse opp koden på din mobiltelefon. Det er forskjellige måter å låse opp koden, avhengig av modell av enheten. Hvis du er interessert i å låse opp din mobiltelefon, les artikkelen nedenfor for flere tips.

  • Bli kjent med telefonen. Siden prosessen med å låse opp mobiltelefonen vil avhenge av hvilken modell du bruker, må du først være i stand til å identifisere hva telefonen modell er. Kryss av i boksen for full modell navnet på telefonen. Du bør også være i stand til å gi informasjon om telefonens operatør, slik som Rogers, T-Mobile eller Cingular.
  • Finner IMEI-nummeret. IMEI-nummeret er viktig å være i stand til å få tilgang til å låse opp koden for telefonen. IMEI-nummeret finner du på innsiden av enheten, bak batteriet. Bare åpne bakdekselet på telefonen, og ta ut batteriet fra sin plassering. Bak det, vil du finne en rekke 15 sifre, vanligvis ved en strekkode. Kopier denne serien nøyaktig, og dette vil bli brukt til å finne koden som brukes til å låse opp din mobiltelefon. Andre telefonmodeller selv gi denne koden i telefonens innstillinger, og du trenger ikke å ta ut batteriet. Du kan prøve å skrive inn * # 06 # og du kan være i stand til å få tilgang til IMEI-nummeret.
  • Spør etter låse koden. Du bør logge inn på Uniquephones nettside, skriv inn din IMEI-nummeret og spørre om å låse opp koden. Nettstedet vil være i stand til å gi deg den låse koden i en periode på 12 til 48 timer, så vær tålmodig.
  • Input koden på din mobiltelefon. Uniquephones vil kunne sende deg låse koden innen 48 timer. Når du mottar det, skriv det på din mobiltelefon, på samme måte som du ringer et nummer. Etter å ha skrevet låse koden, vil du kunne se at mobiltelefonen er låst opp allerede.


Hvis du er usikker på om kodene og IMEI nummer

Hvor å låse opp en mobiltelefon i tre enkle trinn. Bli kjent med telefonen.
Hvor å låse opp en mobiltelefon i tre enkle trinn. Bli kjent med telefonen.

Hvis du er usikker på om kodene og IMEI nummer, er det best at du spør kundeservice representant for leverandøren. Hvis det er mulig, be om profesjonell hjelp hele tiden, så du vil ikke utilsiktet skade mobiltelefonen din. Vokt dere for falske nettsteder som kan gi deg falske data og informasjon. Sørg for at du notere ned de riktige kodene og tall, slik at du ikke vil møte eventuelle feil når du låse opp mobilen. Når du har låst opp telefonen, kan du nå nyte din nye mobiltelefon ved hjelp av noen leverandør du ønsker.