O2e

Hvordan å animere et bilde på en webside

Du kan bruke Photoshop program å animere bilder for nettsiden din. Disse bildene kan brukes som animerte bannere for å annonsere et produkt eller en tjeneste på nettsiden din.

Hvordan å animere et bilde på en webside. Planlegg animasjon.
Hvordan å animere et bilde på en webside. Planlegg animasjon.

  • Planlegg animasjon. Dette prosjektet vil være mye lettere hvis du planlegger det animerte bildet før du går inn i grafikk programvare. Målet er å få et bilde av en bil å krysse fra den ene enden av rammen til den andre rett etter ordene Klar, ferdig, gå vises på skjermen. Nå som du har en plan du kan begynne å forberede klargjøringsområdet med de nødvendige bilder og tekst. Finn et bilde av en bil som du kan bruke for prosjektet. Det bør være et bilde tatt fra siden og akkurat den riktige størrelsen for prosjektet, selv om du kan endre størrelsen på det senere. Åpne bildet i Photoshop og slett bakgrunnen slik at bare bildet av bilen. Lagre bildet og deretter lukke filen.
  • Lag lagene. I Photoshop kan du gå til Fil-menyen og velg "New" og deretter gi bildestørrelsen i dialogboksen. Klikk OK når du er ferdig og deretter kan du begynne å lage det animerte bildet. Din første laget er bakgrunnslaget for det animerte bildet. Du kan la det stå tomt for nå, men du kan legge til en egendefinert bakgrunn senere. Klikk på "Lag et nytt lag"-knappen nederst på lagpaletten. På denne andre lag klikke på Tekst-knappen på verktøylinjen, og skriv deretter "Ready" nær toppen av dokumentet. Klikk det nye laget på nytt og skriv "Get Set" under "Ready". Legge et lag og skriv "GO" under "Get satt". Åpne bilen bildet i Photoshop, og deretter klikke på "Flytt"-verktøyet i verktøykassen. Klikk og dra bildet av bilen i det nye dokumentet. Plasser bilen på helt til venstre på siden. Lukk den andre filen, og deretter gå videre til neste trinn.
  • Animasjon. Gå til oppgavelinjen og klikk på "Window". Klikk på "Animation" i listen. Animasjonen panelet åpnes på skjermen. Gå til lagpaletten og slå av synlighet for alle lagene. Det ville være øyeikonet når du klikker på den objektene på at laget vil forsvinne. Hvis panelet er satt til Timeline animasjon, gå nederst i høyre hjørne og klikk på "Konverter til ramme animasjon"-knappen. I den første rammen kan du gjøre bakgrunnslaget synlig. Klikk på "duplikater valgte rammen"-knappen nederst i panelet, og deretter en annen ramme vil bli lagt til. Gjør klar laget synlig og deretter opprette en ny ramme. Denne gangen gjør få satt laget synlig. Legge til en annen ramme og deretter gjøre "GO" lag synlig. Legge et lag, og deretter gjør bilen synlig.
  • Tweening. Merk bildet med bilen i det og deretter gå til bunnen av panelet og klikk på "Tweens animasjon rammer"-knappen. Dette vil legge til en annen ramme med en kopi av bilen. Bruk flytteverktøyet for å flytte bilen et par inches til høyre. Klikk Tween knappen igjen og farten bilen igjen og legge den siste rammen for å flytte bilen utenfor siden. På de første fire rammer sørge for at det står 1 sek. på bunnen av hver ramme. Endre tidspunktet på rammene med biler i dem til 0,1 sek. Gå til Fil-menyen og velg "Lagre for web og enheter". Skriv inn et filnavn, og deretter lagre som GIF-fil.

Du har nettopp opprettet en animert bilde for nettsiden din. Du kan teste det animerte bildet i din nettleser eller Windows bilde-og faksbehandling.