O2e

Hvordan å animere vandre i illustratør

Adobe Illustrator gjør det enkelt for brukere, avanserte og nybegynner både, for å skape en animasjon. Her er fremgangsmåten for å lage en enkel walking animasjon.

  1. Lansere Adobe Illustrator. Når programmet er åpnet, kan du enten opprette et nytt prosjekt eller opprette en ny fil der du kan arbeide på din walking animasjon.
  2. Produsere deler av illustrasjonen din. Sørg for å lage deler av illustrasjonen din i det første laget av prosjektet. Og derfra, lage sub lag av illustrasjonen. Sørg for å skille dem i grunnleggende deler som vil gjøre det enklere for deg å animere. Disse delene er de mest grunnleggende: hode, kropp, armer og ben.
  3. Gjøre det slik at kroppsdeler fra animasjonen er klar til å bli animert. Du må bryte ned det utgjør av den karakter i animasjonen slik at du kan få viktige posisjoner. Siden tegnet bør gå på animasjon, bør du gjøre det slik at, sier karakterens venstre ben er litt strukket fremover mens karakterens høyre ben er litt bak. Studer en referanse opptakene, eller kanskje din egen vandre på hvilke stillinger beina og armene vil være mens du går. Gjør tegnet armer flytte? I så fall, i likhet med din karakters ben, gjør det slik at høyre arm er litt strukket fremover og venstre arm er litt bak.
  4. Produsere en ny nøkkel ramme. Når du er ferdig med det første laget, holde oversikt over det ved å endre navnet det til et annet navn som vil gjøre det enklere for deg å følge at den første nøkkelen ramme du gjorde var den "første skritt". Etter at du har endret navn på første nøkkelen rammen, lage en kopi av det og endre det slik at du ville vite at det er den andre nøkkelen rammen, eller "andre trinn". Etter å duplisere den første nøkkelen rammen, låse den slik at du ikke ville være i stand til å gjøre endringer i den. Hvoretter redusere opasiteten av de andre nøkkelgenereringsdata rammen til minst femti prosent å skape virkningen av en "tracing et papir".
  5. Flytt kroppsdeler av karakteren. Signer kalkerpapir effekt eller tracing effekt ved å redusere tettheten av det aktive laget, flytte eller dytte kroppsdeler fremover eller bakover med minst femten prosent. Løk huden effekt vil gjøre deg i stand til å se den forrige posisjonen som bestemt kroppsdel, og vil gjøre det enklere for deg å spore endringene du gjør.
  6. Re-do trinn fire og fem. Sørg for at du gjenta trinn 4 og 5 til du har ønsket mengde vandre bilder til å lage en full animasjon. Sørg for at det første trinnet er på helt nederst i lag-paletten. Sørg for å bestille dine lagene riktig som elementet på den nederste delen av laget paletten er det første bildet som skal spille og den øverste er bildet som vil spille sist.
  7. Lagre og eksportere animasjonsklipp du gjorde. Sørg for å markere alle lagene funnet på lag-paletten og endre alle opacity til 100 prosent. Når du er ferdig med å endre sin gjennomsiktighet, på menylinjen, trykk "File" og deretter "Export" hvor du kan lagre vandre klippet som en flash klipp.

Hvordan å animere vandre i illustratør. Lansere adobe illustrator.
Hvordan å animere vandre i illustratør. Lansere adobe illustrator.

Spill din animasjonsklipp ved hjelp av Adobe Flash Player.