O2e

Hvordan å autentisere vinduer

Å ha en nylig installert Windows operativsystem er det første skrittet for å opprettholde din PC eller bærbar PC og programvare. Det er mange av ulovlig kopiert programvare i disse dager, inkludert operativsystemer, og du bør se opp fordi du kan ha problemer med å aktivere eller oppdatere falske programvaren. Falske programmer er ofte sammen med annen programvare, synes å være pakket avtaler med priser for godt til å passere. Bare etter at programmene er installert vil du finne ut at alt er fake.

Validering

Du vil først må validere din kopi av Windows for å være sikker på at det ikke er en forfalskning kopi av operativsystemet. Gå til denne nettsiden:

microsoft.com / genuine / validere /

Du kan enten følge fremgangsmåten på nettstedet eller du kan bare klikke på "Valider Windows" knappen på venstre side. Må du sørge for at du har validert Windows-kopien din før noe annet. Hvis valideringen mislykkes, så du kan ha kjøpt en ugyldig kopi av Windows.

Hvordan å autentisere vinduer. Validering.
Hvordan å autentisere vinduer. Validering.

Autentiserer

For Windows Vista og Windows 7, søk fra startmenyen for "Windows Update." Dette vil automatisk føre programvaren du trenger for å autentisere Windows. Hvis det ikke dukker opp, må du kanskje For Windows XP og Windows 7 også, gå til startmenyen, klikk på "Alle programmer" og du vil se "Windows Update" på listen din, vanligvis etter "Windows Catalog . " Klikk på den.

Du vil bli tatt gjennom en rekke spørsmål

Du vil bli tatt gjennom en rekke spørsmål. Besvare alle disse spørsmålene før du kommer til "Godkjenn Windows" trinn. Begynn prosessen ved å trykke på knappen og vente på en stund. Din kopi av Windows vil nå begynne å sende informasjon om seg selv til Windows-oppdatering system. Vokt dere for falske kopier. Windows vil ikke tillate deg å fortsette hvis den oppdager at din kopi ikke er ekte. Hvis du har en gyldig kopi, så du kan fortsette med oppdateringen.

Fikse problemet

Når du har fullført prosessen, vil Windows Update gi deg kontaktinformasjon til Microsoft. Med men du velger å kontakte Microsoft, vil representanten hjelpe deg i å prøve å finne ut om du akkurat har oppdaget en feil under installasjon eller hvis det er et annet problem.

Hvis du er sikker på at din kopi av Windows er lovlig og det bare ikke klarte å passere godkjenningsprosessen vil representanten kunne hjelpe deg og fikse opp godkjenningsprosessen på kort tid. Hvis ditt eksemplar av Windows viser seg å være falsk, men da er det ingenting som representant kan gjøre og ingenting annet for deg å gjøre, men å kjøpe det opprinnelige operativsystemet.

Sørg for at du får din programvare fra pålitelige kilder

Du vil bli tatt gjennom en rekke spørsmål. Autentiserer.
Du vil bli tatt gjennom en rekke spørsmål. Autentiserer.

Sørg for at du får din programvare fra pålitelige kilder. Enten du er ute på jakt etter et operativsystem, anti-virus programvare, eller på kontoret suiter, husk at prisene vil avvike med bare en brøkdel av sine priser på nettet. Online priser kan være din basis for å kjøpe programvare, da disse er benchmark priser i normale butikker.

Også, spør attendent om deres programvare er ekte eller forfalsket. Mesteparten av tiden, original programvare-spesielt OS-vil komme med et sertifikat av autentisitet (COA) klistremerke på bunnen eller siden av datamaskinen.