O2e

Hvordan å bekjempe en myspace avhengighet

Synes du selv sjekke din MySpace-side hver time, eller hvert tjue minutter? MySpace kan være flott for sosiale nettverk, men også kan være vanedannende og isolere. Du kan møte fremmede på nettet eller chatte med dine venner, så det virker som du blir omgjengelig, men du kan også legge merke til at du mister virkelige venner. Hvis din MySpace bruk er å komme ut av hånden og du ønsker å avslutte avhengighet, følg disse instruksjonene.

  1. Start med et enkelt dag pause. Hvis du ikke er sikker på at du har et problem, men du utvikler en bekymring, prøve å ta en pause. Slå av MySpace og datamaskinen og deretter ikke tilbake for tjuefire timer. Hvis du er pinlig eller fikk panikk på grunn av tilbaketrekning, er det på tide å innrømme at du har et problem, og går videre til trinn to.
  2. Ærlig erkjenne problemet. Dette er den vanskeligste trinnet i prosessen. Innrøm problemet ditt da bestemmer seg for å gjøre noe med det slik at du kan beseire avhengighet. Fortell noen og skrive ned opptak så du kan ikke unngå det senere når du blir fristet til å gå tilbake til MySpace.
  3. Slå av e-postmeldinger. Hvis du har e-postmeldinger satt opp som varsler deg av meldinger fra venner på MySpace, slå dem av. Dette vil fjerne konstant påminnelse og fristelse til å sjekke siden din eller dine venners sider for å se hva som skjer.
  4. Kunngjøre din beslutning om å unngå myspace. Legge ut en melding på din MySpace-side for å fortelle vennene dine at du tar en pause. Hvis du kan, la dem vite at du prøver å slutte avhengighet og be om deres hjelp. Spør venner til å bli med deg på dine sojourns ut av huset.
  5. Ring venner på telefonen. Komme tilbake i kontakt med dine venner. Begynne å ta telefonsamtaler, ikke tekste, slik at du kan se hvem som er rundt og hva som er nytt. Være forberedt på at vennene dine kan ha sine egne MySpace avhengighet og foretrekker ikke å snakke i telefonen. La dem vite at du prøver å komme bort fra avhengighet din og be om deres hjelp.
  6. Rydd opp siden din. Hvis MySpace er fortsatt trekke deg tilbake i sine klør, kan det hende du trenger for å gjøre det mindre attraktivt. Fjern musikk og bilder fra siden din. Bli kvitt noe som gjør at du ønsker å bruke tid på nettstedet. Opprette en vanlig side vil også avskrekke dine venner fra å besøke som vil gjøre det enda mindre fristende for deg.
  7. Kom deg ut av huset. Det er lettere å gå bort fra MySpace hvis du er borte fra datamaskinen. Forlate hjemmet og gå til kjøpesenteret, se en film eller gå en tur. Gjør noe som tar deg ut av huset og om mulig får du og vennene dine sammen i person.

Hvordan å bekjempe en myspace avhengighet. Start med et enkelt dag pause.
Hvordan å bekjempe en myspace avhengighet. Start med et enkelt dag pause.

Du kan beseire en MySpace avhengighet. Med litt tålmodighet og litt aktiv avstand, kan du bryte vanen. Når du gjør kan du selv få vennene dine til å følge i dine fotspor.