O2e

Hvordan å bekrefte GoDaddy nettstedet for Google Analytics

For å kunne tilby eiere og skapere med detaljert informasjon om effektiv markedsføring og trafikken på nettstedet deres, Google har skapt Google Analytics. Det er allment kjent at industrien om webanalyse vokste innenfor sirkelen teknologer og nettredaktører. Imidlertid er Google Analytics en gratis tjeneste hovedsakelig opprettet for bruk av markedsførere. Sine fordeler ikke bare ligge i det faktum at den har evnen til å spore besøkende fra søkemotorer, men det kan også spore de som kommer fra annonser, e-postmarkedsføring, og nettverk som er betaler per klikk i naturen. Så i utgangspunktet, kan besøkende spores fra alle referansene. Det er derfor den dag i dag, er dette analyseverktøy den mest brukte av mer enn halvparten av de mest populære nettstedene i verden. Hvorav den ene er GoDaddys . GoDaddy er et selskap opptatt med web hosting, en registrar for Internett-domene som selger tjenester og programvare som er e-business relatert. I øyeblikket er det ansett som den største registrar som er akkreditert av ICANN, er fire ganger større enn sin nærmeste konkurrent. Hvis i tilfelle du er en av GoDaddy eiere som ønsker å benytte seg av Google Analytics, her er noen enkle trinn for å gjøre det.

Hvordan å bekrefte godaddy nettstedet for google analytics. Det er andre bruksområder leveres av google analytics.
Hvordan å bekrefte godaddy nettstedet for google analytics. Det er andre bruksområder leveres av google analytics.

  • Det første du trenger å gjøre er å besøke nettstedet til GoDaddy og logg i. Når du har nådd hjemmesiden finner du hovedmenyen.
  • Når du har funnet fanen velger Egenskaper.
  • Under Egenskaper, velg alternativet for å legge til en meta tag. Du vil bli bedt om å gi en meta navn, inngang verify-v1 eller bare velge navnet gitt av verktøy for webansvarlige av Google.
  • Under beskrivelsen feltet, stat hva du vil så lenge det er i anførselstegn og lagre endringene du har gjort.
  • Etter endringene er lagret, publisere ditt nettsted og besøke Googles verktøy for webansvarlige for å bekrefte.


Det er andre bruksområder leveres av Google Analytics

Det er andre bruksområder leveres av Google Analytics. Siden AdWords er integrert med det, brukerne har muligheten til å gjennomgå sine kampanjer bare ved å ha destinasjonssiden samtaler og kvalitet sporet. Med slike avanserte verktøy, kan man vurdere bly generasjon, antall salg, hvor mange ganger en nettside vises, eller hyppigheten av nedlasting av filer. Det kan også hjelpe markedsførere å skille hvilke annonser generere inntekter fra de som ikke gjør det. En person trenger ikke å gjennomgå kjedelig trening eller tilbringe flere timer i å lære hvordan du bruker dette verktøyet. Google Analytics har ulike alternativer på hvordan du viser dataene, fra det som er nødvendig av en tilfeldig bruker til de som er mer i dybden som er nødvendig i rapporter. Ved å vise slik informasjon, vil man være i stand til å finne ut hvilke nettsider gir dårlige resultater. Du vil også kunne se hvor lang tid besøkende opphold i en side. Under dette verktøyet, kan du legge maksimalt femti nettsteder. Men du må ta oppmerksom på at slike som bør legges er de der trafikken er mindre enn fem millioner visninger i måneden.