O2e

Hvordan å chatte på MSN IM med MSN TV

MSN TV eller WEB-TV bruker en Internett-terminal eller en set-top-boks som er kroken på et TV-apparat. Med et tastatur eller en fjernkontroll, kan du besøke nettsteder, lage grunnleggende nettsteder, sende og motta e-post, bli med og lage e grupper, delta chartrooms, butikk, sende direktemeldinger, og spille spill, kan du gjøre alt dette uten en datamaskin. Nedenfor er fremgangsmåten og guider om hvordan du chatte på MSN IM med MSN-TV.

  • Sende direktemeldinger til dine venner på nettet. Kommunisere i sanntid gjennom denne funksjonen i MSN-TV. En stor fordel med online chatting er at du kan få dine meldinger over raskere enn e-post meldinger. Du kan også sende direktemeldinger til andre PC-brukere som bruker MSN Messenger.
  • Gjør din MSN TV-enhet og fjernsynet på. Gå til MSN TV Home siden, og velg Messenger, det ligger på øverst til venstre på skjermen. Du trenger en Microsoft. Net pass slik at du kan få tilgang til Messenger. Klikk innstillinger fra MSN hjemmeside, klikk deretter Microsoft Passport, og følg deretter instruksjonene. Også godtar vilkårene for bruk i å bruke MSN Messenger.
  • Godta alle tilgjengelige oppdateringer. Hvis Internett-terminal er utdatert, vil oppdateringer automatisk vises når du klikker Messenger. Godta oppdateringer slik at du kan godt bruke Messenger.
  • Velg Messenger på din hjemmeside. Vennelisten må fremstå som din startside vises på skjermen. Du kan sende direktemeldinger til folk som er i vennelisten. Hvis du er ny i MSN Messenger, og deretter legge til og invitere venner til å bli din kontakt. Velg kontakt på skjermen bunn. Skriv inn e-postadressene til venner som du ønsker å bli kontakter med. Klikk på Fortsett. Folk som aksepterte invitasjonen vil bli sett på Buddy listen hvis de er online. Du kan ikke vise vennene dine før de godtar invitasjonen.
  • Melding venner på nettet. Skriv meldingen i boksen som kan bli funnet på skjermen nederst. Klikk Send. Meldingen vises i skjermen på mottakeren din. Du vil også se de tilsvarende meldinger av dine venner online i skjermen. Hver ny melding vil være på toppen av den siste meldingen. Klikk End i høyre kolonne av Chatbox hvis du allerede ønsker å avslutte samtalen.
  • Legg kompiser i e-postadressen bok. Klikk på Alternativer. Velg Messenger, og deretter Klikk Rediger adresser på skjermen bunn. Din e-postadresse bok må vises. Klikk på Legg til i venstre kolonne av e-postadressen boken deretter e-postadressen eller navnet på personen du vil legge til som venn. Innstillingssiden av lynmelding vises hvis personen du har lagt har en Messenger-konto. Hvis personen har en konto, velg navnet hans. Klikk på Fortsett.
  • Inviter dine venner til å bli Messenger. Det finnes typer instant messaging tjenester på Internett. Fortell vennene dine at du har registrert i Messenger. Inviter dem til å bli Messenger slik at du kan holde på å kommunisere selv om du er langt fra hverandre.

For ytterligere informasjon om Instant Messaging via MSN TV

Hvordan å chatte på MSN IM med MSN TV. Sende direktemeldinger til dine venner på nettet.
Hvordan å chatte på MSN IM med MSN TV. Sende direktemeldinger til dine venner på nettet.

For ytterligere informasjon om Instant Messaging via MSN TV, klikker du Hjelp på hjemmesiden MSN TV. Velg MSN Messenger under Bruke Web. Nyte fordelene av Instant Messaging.