O2e

Hvordan å designe en nettside med Dreamweaver

Først bør du vite at å designe prosessen med Dreamweaver programvaren er svært enkel, og du kan bygge din første nettside i omtrent ti minutter. Ja, i løpet av bare ti minutter kan du lage en enkel nettside som vil gjøre det bra med søkemotorer.

Hvordan å designe en nettside med dreamweaver. Last ned dreamweaver programvare.
Hvordan å designe en nettside med dreamweaver. Last ned dreamweaver programvare.

Du bør vite at søkemotorer elsker enkle design mer enn de kompliserte design som har for mye Flash og andre grafiske lag. Følg tipsene her for å bygge et enkelt og profesjonelt nettsted akkurat nå!

 1. Last ned Dreamweaver programvare. Dreamweaver er en stor webdesign programvare. Det er veldig enkelt å bruke og har svært gode egenskaper som du kan lære raskt. Hvis du vil kjøpe den nyeste versjonen av Dreamweaver programvare, bare klikk her . Den nyeste versjonen er Dreamweaver CS3, som har en rekke flotte funksjoner som setter det i forkant av alle webdesign programmer. Du kan laste ned en gratis prøveversjon her .
 2. Installere programmet. Når du har kjøpt ditt eksemplar av Dreamweaver, eller etter at du laste ned gratis prøveversjon, må du installere programvaren til din personlige datamaskin eller laptop.
 3. Opprett en ny nettside. Etter installasjon prosessen, kan du opprette en ny nettside ved å klikke på "fil" øverst på kontrollpanelet for programmet, velg deretter "New" fra drop-down menyen som vises. Velg den "Basic Page" fra "kategori"-menyen, velg deretter "HTML"-alternativet. Dette trinnet kan du opprette en nettside i HTML-format. HTML-formatet er det mest fleksible web side format, så du bør arbeide i HTML hvis du kan.
 4. Den "layout"-funksjonen. Den enkleste måten å designe din nettside er ved hjelp av oppsett. "Oppsett"-funksjonen som er gitt av Dreamweaver organiserer din webside slik du vil, veldig enkelt. Å få tilgang til "Oppsett"-funksjonen, må du gå til "Window" fra det viktigste verktøyet øverst i programmet skjermen, velg deretter "Insert"-vinduet. Fra Sett vinduet velger du "Oppsett"-alternativet. Fra "View", endre "Table Mode" til "Layout Mode".
 5. Organisere din side å bruke den grønne "layout". Oppsettet funksjonen gir deg to alternativer, er det første alternativet den grønne layout, som regnes som den overordnede layout, og det andre alternativet er den blå layout, som regnes barnet layout. Den blå layout bør inngå i den grønne layouten. Så, for å gjøre en god start, bør du begynne å organisere siden ved hjelp av grønne layout.

  Skape et bredt layout på toppen av siden din for en banner bilde eller hovedtittelen. Deretter oppretter du en lang layout på heisen for navigasjonssidefeltet lenker. Du bør også lage den viktigste layout på midten av siden for innholdet ditt. Til slutt kan du opprette en annen bred layout nederst på siden for andre koblinger som opphavsrett, om oss og kontakt oss lenker.

  Installere programmet. Opprett en ny nettside.
  Installere programmet. Opprett en ny nettside.

 6. Sett de blå oppsett. Å begynne å legge innholdet og bildene, må du organisere din nettside igjen med blå "Oppsett". Gjenta steg nummer 5, men med den blå layout som passer inn i den grønne layout. Begynn å legge til innhold i midten layout, setter banner bildet i øverste layout og skape Sidefeltkoblinger.
 7. Gjøre interne lenker. Først fra "Window", velg "Properties" for å se lenke funksjoner nederst programmet skjermen. Den enkleste måten å lage en link til en annen nettside er ved å velge et ord eller en setning deretter gå til "Link"-delen funnet i "Properties" vinduet. Deretter kan du "Brows for File" for å velge plassering av filen og opprette koblingen som vil få besøkende til den filen eller nettsiden. For å gjøre en ekstern lenke, bare skrive inn nettadressen i det blanke feltet.
 8. Lage en tittel for siden. Du kan nå velge tittelen på siden din. Skriv det i tittelen delen på toppen av programmet skjermen. Du kan også optimalisere metakoder ved å velge "Code" alternativet øverst til venstre i programmet skjermen. Du finner mer informasjon på å optimalisere metakoder ved å gå til Hvordan optimalisere metakoder artikkelen.
 9. . Lagre siden regelmessig Når du er ferdig med utformingen av den første websiden, trenger du ikke å gjenta alle trinnene ovenfor på nytt, du trenger bare å re-lagre denne nettsiden med et nytt navn hver gang du ønsker å opprette en ny side. Etter lagring prosessen, kan du redigere innholdet, bilder og tittel på den nye siden.

Du kan lære mer detaljerte webdesign teknikker ved å melde deg på en online web design program.