O2e

Hvordan å endre størrelsen på et bilde i Microsoft Paint

Microsoft Paint er svært funksjonelle. Bortsett fra at du kan tegne originale bilder, kan det også tillate deg å importere andre bilder forberedt bruker andre programmer.

Hvis du skannet et bilde og du må vise det

Hvis du skannet et bilde og du må se den, kan Microsoft Paint hjelpe. Etter å ha sett det skannede bildet, kan du selv redigere det ved hjelp av Microsoft Paint verktøy. Du trenger ikke å bekymre deg for å holde forskjellige filtyper. Microsoft Paint kan håndtere. Bmp,. Gif, og. Jpg filtyper. På toppen av disse primære funksjoner, det gir deg også en praktisk å justere størrelsen på disse bildene. Du kan endre dem i henhold til dine spesifikke behov.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan endre størrelsen på et bilde ved hjelp av Microsoft Paint:

  • Åpne Microsoft Paint-programmet.
  • Åpne verktøylinjen først. Bruk noen av verktøyene der, slik at du kan tegne et eksempelbilde. Du kan prøve fashioning noe med blyant verktøyet. Tegne bildet direkte på den hvite skjermen. Hvis forbereder et nytt bilde er kjedelig for deg, kan du bare importere en eksisterende fil. Gå til "Meny" bar. Du vil ikke gå glipp av det. Det er bare på den øvre delen av skjermen. Klikk på "File". Finn din foretrukne bildefilen, og deretter velger du åpne.
  • Når du allerede har den "nye image" eller "importert bilde", finner du under "Meny" en gang til. Så, se etter "Resize / Skew"-kategorien. Velger det. Vent til et annet vindu spretter ut og åpne opp.
  • Hvis du ønsker å endre bildets horisontale dimensjonen, klikk på "Horisontal" boksen. Påfør din tiltenkte andel ved å skrive det. Hvis du ønsker å minske det, viser en rekke høyst 100. Hvis du tenker på en større bilde, kode en rekke ikke lavere enn 101.
  • Hva om den vertikale dimensjonen av bildet? Har du også tenkt å justere den? Du kan lett gjøre det ved å klikke på fanen for "Vertical" og indikerer ønsket prosentandel. Igjen, hvis du liker å gjøre bildet mindre, viste et tall som ikke er mer enn 100. Hvis du er forestille en større (eller større) vertikal dimensjon, inn et nummer som er over 101.
  • Du kan også manipulere bildets skjevhet dimensjoner. Hvis du ønsker å ta den horisontale skjevheter, gå boksen der det står "Horisontal Skew". Deretter legger du et tall. Det bør være mer enn 0. På den annen side, hvis du vurderer å finpusse den vertikale skew, klikker du boksen merket som "Vertical Skew". Det bør ikke være mer enn 0.


Faktisk er Microsoft Paint en svært allsidig tegneverktøy

Hvordan å endre størrelsen på et bilde i microsoft paint. Åpne verktøylinjen først.
Hvordan å endre størrelsen på et bilde i microsoft paint. Åpne verktøylinjen først.

Faktisk er Microsoft Paint en svært allsidig tegneverktøy. Det er pålitelig, selv om tegningen er enkel eller forseggjort. Du kan også avhenge av den hvis du ønsker å lage et bilde i full farge eller i svart-hvitt. Du kan likeså velge å lagre bildet i henhold til din foretrukne filtypen. Og selvfølgelig, etter at du har lykkes endret bildet ditt, kan du enkelt prep det opp som skrivebordsbakgrunn. Du kan også lime den inn i en av dine dokumenter og gjøre det mer imponerende. Du kan laste det opp på nettet eller legge det ut på nettstedet ditt. Er ikke det ryddig?