O2e

Hvordan å få plass til flere bilder på en digital bilderamme

Digitale bilderammer blir mer og mer populært

Digitale bilderammer blir mer og mer populært, spesielt i dag når anskaffe det kan være svært enkelt og billig. For de som ikke er kjent med denne typen teknologi, digitale bilderammer fungerer ganske mye som en skjermsparer fra en datamaskin. Det ser ut som en vanlig bilderamme bortsett fra at den har en strømledning, minne (for å lagre alle bildene dine) og USB-hub (for å overføre bilder til digitale bilderammen). Det varierer i størrelse, lengde og hukommelse. Men det er mange entusiaster som er forvirret når de ser "Minne fullt" på rammene når de ikke engang nådd grensen for maksimalt minne. Det er en forklaring på dette vanlig misforståelse. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du plass til flere bilder på din elskede digital ramme, les videre og finn ut hvor enkelt det er å gjøre.

Hvordan å få plass til flere bilder på en digital bilderamme. Digitale bilderammer blir mer og mer populært.
Hvordan å få plass til flere bilder på en digital bilderamme. Digitale bilderammer blir mer og mer populært.

1. Lag en sikkerhetskopi av alle bildene som er lagret i ditt digitale bilderammen på datamaskinen. Slett alt som er lagret i rammen. Du kommer til å starte helt fra begynnelsen for å gjøre dette riktig. Du skjønner, er grunnen til at det er bare noen bilder som du kan passe inn i den digitale bilderammen fordi hvert bilde størrelse som du lagrer i det er så stor at det tar opp mye plass i minnet. Dette er grunnen til at det er viktig at du lærer hvordan du skal beskjære bildene i mindre størrelser uten å risikere sin kvalitet og oppløsning for mye.

2. Du trenger for å finne en egnet sideforhold for den digitale rammen. Det er en svært enkel beregning for dette. For eksempel er størrelsen på bildet 720 x 480 piksler. Nedenfor er formelen:

Høyde / bredde = sideforhold for den digitale rammen
[480 høyde / 720 width = 0.67 sideforhold]

Hvordan å få plass til flere bilder på en digital bilderamme.
Hvordan å få plass til flere bilder på en digital bilderamme.

Så basert på beregning, må du justere bildeformatet til 0,67 hvis bildestørrelsen er 720 x 480 piksler. Gjør dette for alle bildene du vil legge inn på den digitale rammen.

3. For å justere bildene til riktig størrelsesforhold, må du sjekke sine standardegenskaper først. Bare høyreklikk på bildet og klikk på Egenskaper. Klikk kategorien Detaljer og du vil automatisk se på bildet standard størrelsesforhold. Du trenger for å identifisere hvilke bilder må endres.

4. Beskjære bildene og justere aspektforholdet ved å bruke noen av dine foretrukne bildebehandlingsprogram (f.eks JPEG Avlinger eller Microsoft Image Resizer). Når alle bildene er helt endret, overføre alt til den digitale bilderammen.

Det er utrolig lett å maksimere minnet på digitale bilderammen. Det handler om å vite hvordan du justerer hvert bilde til en mindre størrelse uten å risikere oppløsning og kvalitet. Bare følg disse enkle trinnene og før du vet ordet av det, vil du snart bli stabling og vise mye moro og minneverdig bilder! Du trenger ikke å bekymre deg for minnet grensen lenger. Nå hva venter du på? Gå ut der og nyte overføre dine viktigste bildene. Lykke til og ha det gøy!