O2e

Hvordan å feste en kommentar til deler av teksten i et Microsoft Word - dokument

Feste en kommentar til deler av teksten i et Microsoft Word-dokument er svært nyttig, men lett å gjøre. Plassere en kommentar i margen kan du legge til en kommentar til teksten uten å kutte strømmen av ideene som presenteres i den opprinnelige artikkelen. Det er også svært synlig for neste leseren for ham å enkelt svare til den gitte kommentar. Her er fremgangsmåten for hvordan du legger en kommentar til tekstdeler i et Microsoft Word-dokument.

  • Åpne Microsoft Word. I tilfelle du ikke vet hvordan du åpner den, klikker du på Start-knappen på nederst til venstre på skjermen. En boks vil komme ut med alle filer og programmer som er installert på datamaskinen. Klikk på "alle programmer" og deretter gå til Microsoft Office og deretter til Microsoft Word. Etter å ha åpnet Microsoft Word kan du nå begynne å lage dokumentet. Hvis du må åpne et eksisterende Word-dokument, klikker du på den åpne knappen og se etter filen du ønsker å åpne.
  • Markere tekst. Du kan nå begynne å sette kommentarer til den nye eller allerede eksisterende dokument. Først, se etter den delen i avsnittet ditt der du trenger for å sette en kommentar på. Når du finner det, merker du valgte delen. Opplyser en inndeling i avsnitt er enkelt. For å gjøre det, venstre klikke med musen på den delen du ønsker å fremheve, og dra deretter markøren opp til slutten av maskinskrevne ordene du vil bli markert. Endelig slipper museknappen når du er ferdig.
  • Sette. Se etter "Sett inn"-knappen på den øverste delen av Microsoft Word. Klikk en gang på den og klikk på "Kommentar" alternativet på undermenyen listen. Du kan nå skrive inn din kommentar i boksen som vises på siden margin. Du kan også redigere kommentarene du allerede har gjort. Se etter alternativene i "ny kommentar"-menyen, og du kan nå ha muligheten til å slette en uønsket kommentar eller lage en ny kommentar, avhengig av hva du ønsker. Du vil også merke at når du har gjort din kommentar, vil teksten du merket rødt. Dette vil gjøre det lettere for andre lesere å se hvilken del av avsnittet blir forklart eller avhørt i kommentaren.
  • Redigering. Etter din første gang kommentar på en Microsoft Word-dokument, kan du nå har muligheten til å redigere den hvis det er ønskelig. Du kan også legge til en annen kommentar om nødvendig. Bare gjenta trinnene gitt. Uthev avsnittet om avsnittet du ønsker å linke til din kommentar klikk "Sett inn". Hvis du må slette en gitt kommentar, vil du finne valget "slett kommentar" på undermenyen listen. Det er viktig å tenke gjennom det selv før du sletter en gitt kommentar.

Hvordan å feste en kommentar til deler av teksten i et microsoft word - dokument. Åpne microsoft word.
Hvordan å feste en kommentar til deler av teksten i et microsoft word - dokument. Åpne microsoft word.

Som sagt tidligere, feste en kommentar på et Microsoft Word-dokument er en veldig enkel, men likevel nyttige oppgave.