O2e

Hvordan å feste en microsoft tilgang til en e

Microsoft Office Access er et program som hjelper deg å lage

Microsoft Office Access er et program som hjelper deg å lage, spore og dele via e-post omfattende rapporter som vil hjelpe deg i å gjøre store beslutninger. Det gjør det enklere for programmerere og ikke-programmerere likt i å produsere en database som ikke involverer eller ring for fortrolighet med å administrere og produsere en database. Med Access, kan du sette sammen data fra forskjellige steder ved å importere data fra din e-post eller andre programmer som Microsoft Excel.

En. Lansere Microsoft Access og åpne rapporten du ønsker å legge inn en e-post.
For å starte Access på "Start"-menyen, marker "Programmer" (hvis du bruker den klassiske Start-menyen) eller "Alle programmer" (hvis du bruker Standard Start-menyen) og dobbeltklikk på "Microsoft Access" . Det er tre måter å åpne en fil på Microsoft-tilgang.

(A) Bruke menylinjen
På menylinjen, trykk "File" og deretter åpne.
(B) Bruke standard Toolbar.
På standardverktøylinjen, klikk på ikonet som er representert ved en mappe.
(C) Bruk av hurtigtast for å åpne en fil.
På tastaturet, trykk "CTRL" og "O"

Hvordan å feste en microsoft tilgang til en e. Microsoft Office Access er et program som hjelper deg å lage.
Hvordan å feste en microsoft tilgang til en e. Microsoft Office Access er et program som hjelper deg å lage.

Noen av disse tre gitte trinn vil tillate deg å søke etter Microsoft Access-prosjektet som du vil åpne.

Du kan også starte og åpne Access-prosjektet du ønsker å arbeide på ved å gå direkte til mappen der den er lagret og dobbeltklikk på filnavnet. Dette vil umiddelbart åpne prosjektet i Microsoft Access.

2. I tilfelle du ikke har en klar prosjekt, lage en ny.
Lansere Microsoft Access, og deretter når programmet er allerede åpnet, på tastaturet, trykker du på funksjonstasten "F11". Dette vil trekke opp "Database"-vinduet hvor du må trykke "Report"-fanen og velg "New". Derfra velger du om du ønsker å lage din egen rapport eller bruk "Report Wizard" for å hjelpe deg med å lage filen. I tilfelle du valgte å bruke Report Wizard, sikre at du følger instruksjonene på skjermen og gi detaljer det ber om.

3. Send rapporten.
E-post til rapporten vil være litt annerledes hvis du bruker Access 2003 og 2007. Hvis du bruker Microsoft Office Access 2003, på menylinjen, trykk på "File", deretter markere "Send til" å fylle undermenyen der du klikker på "E-postmottaker (som vedlegg ...)". Hvis du bruker Microsoft Office Access 2007, traff "Office"-knappen plassert på øvre venstre hjørnet i Office Access 2007-vinduet. Hit på "E-post". I begge versjoner av Access, vil dette åpne dialogboksen for "Send". Under "Velg Format", velg "Snapshot Format" fra boksen og trykke "OK"-knappen. Dette vil starte å skrive en ny e-post i Outlook og automatisk feste øyeblikksbilde av rapporten. Input e-postadressene til de personene du vil sende rapporten til og sende meldingen.

Hvordan å feste en microsoft tilgang til en e.
Hvordan å feste en microsoft tilgang til en e.

Selvfølgelig kan du velge et annet format når du sender og feste din tilgang til en e, for eksempel sende det som en "HTML" dokumentet. Det er helt din avgjørelse hvilket format du ønsker å bruke, men Snapshot formatet vil tillate brukere som ikke har Microsoft Office Access installert på datamaskinen for å se rapporten uten å måtte installere noe som helst.