O2e

Hvordan å finne programvare serienumre

Noen gang lurt på hvordan du får et serienummer for din favoritt programvare

Noen gang lurt på hvordan du får et serienummer for din favoritt programvare, gratis? Det er riktig! Fullt utstyrt programmer som Photoshop, Flash Studio og Flash CS4 100% gratis! Denne artikkelen vil introdusere deg til en rekke metoder for å skaffe seg den dyrebare seriell som vil tillate deg å bruke alle de fantastiske funksjoner programmet har å tilby. Så, her er hvordan du kommer i gang!

Hvordan å finne programvare serienumre. Kopier den serielle og lim den inn i programmet.
Hvordan å finne programvare serienumre. Kopier den serielle og lim den inn i programmet.

 1. Hvis ønsket produkt / program ikke krever aktivering, gjør dette ting mye enklere. Men et økende antall programmer nå krever aktivering, så hvis du trenger aktivisering, kan du gå rett til trinn 6.
 2. For det første, kan du besøke d-sprekker-serials.com .
 3. Skriv inn navnet på programmet du ønsker serienummeret for og klikk på "Søk". Dette bør ikke ta mer enn noen få sekunder.
 4. Bør du klikke på den serielle med høyest suksess rate, vil den serielle med en suksessrate høyere enn 90% vanligvis fungerer fint.
 5. Kopier den serielle og lim den inn i programmet. (Du må kanskje kopiere den ved å skrive som programvaren kan ikke la deg lime). Ikke glem å si at den serielle har fungert for deg på d-sprekker-serials.com .
 6. Hvis du er program, ikke men krever noen form for aktivering, vil du vanligvis trenger et program kalt en keygen. Alt en keygen gjør, er lagre flere serier og gir deg en måte å aktivere du programmet.
 7. Hvis du ikke har en bittorrent klient, vil jeg anbefale å laste ned utorrent fra utorrent.com . Ikke bekymre deg, det er gratis.
 8. Når du har det installert, navigere over til thepiratebay.org eller mininova.org . Du er valg.
 9. Type i søkefeltet, navnet du program, etterfulgt av 'keygen.'
 10. På resultatsiden, prøv å laste ned "torrent" eller "keygen 'med de fleste' frø," vanligvis representert ved et tall under overskriften "S.
 11. Sjekk kommentarene under denne filen / torrent for å sikre at det er rent av virus.
 12. Når er du klar klikker nedlasting.
 13. Du er nedlasting bør ikke ta lang tid, men når den er ferdig, starter den opp.
 14. Alle keygens bør generelt ser det samme og er ofte funnet i en generisk design, vil 'generere' knappen generere en føljetong for deg å bruke for deg er programvare.
 15. Kopier og lim inn denne koden, er følgende den harde delen. Alle keygens vil komme med en fil kalt "readme.txt".
 16. Les det! Dette bør gi instruksjoner om hvordan du aktiv du er produktet. Etter som skal alt fungere uten demo begrensninger derfor bør du ha en full fungerende produkt.
 17. Nyt at du er ledig seriell og viktigst din gratis program!