O2e

Hvordan å forbedre og endre størrelsen et bilde for craigslist

Craigslist er ganske fenomenalt

Craigslist er ganske fenomenalt. Det brakte selger på nettet i større høyder. Faktisk, i løpet av første kvartal 2009, skjøt sin rubrikktjeneste og brøt poster. Det virket som alle hoppet inn i bandwagon.

Selvfølgelig

Selvfølgelig, hvis du ikke vil gå glipp av muligheten, selge noe på Craigslist. Du kan forbedre din suksess ved å legge klare og kvalitet bilder. Også, ikke glem at størrelsen på bilder saker. Her er noen retningslinjer for hvordan du kan forbedre og endre størrelsen på bilder for Craigslist:

  • Bli mer kjent med Craigslist eksklusive content management system. Vær oppmerksom på at Craigslist tillater deg å laste opp maksimalt fire bilder. Hvert bilde kan være i 300 x 225 piksler.
  • De fire bildene er plassert rett nedenfor under annonsen. Observere at de er mye mindre sammenlignet med en til venstre. Ved å utforske Craigslist er content management system, kan du dramatisk bearbeide bildene dine. Du kan ha større og mer optimalisert. Tenk deg at hver av dine bilder i 400 x 800 piksler!
  • Bilder sier mer enn tusen ord. Hvis du ikke har øye for fotografering, lære noen teknikker. Målet ditt er å fange flotte digitale bilder av din "element" for salg. Kort sagt, er det egentlig ikke kommer til å hjelpe hvis du bare knipse et digitalt kamera. Du trenger å vite om komposisjon. Sørge for at når du peke og klikke ditt digitale kamera, skal du fange noe imponerende eller iøynefallende. Du kan besøke www.dummies.com. Oppdage hva triks skal arbeide for en nybegynner som deg.
  • Oppdag bilde magi. Sjekk ut om det digitale kameraet leveres med fotoforbedring verktøy. Vanligvis er et digitalt kamera pakket med bilde overføre programvare. Du kan leke bildene dine 'kontrast og lysstyrke. Eller du kan endre størrelse eller beskjære dem som du vil.
  • Men hvis du allerede er mer erfarne, øye for en avansert programvare. Du har tonnevis av valg og du kan selv finne den beste der ute - gratis. En av de svært anbefalte programmer er Picasa. Det fungerer godt for PC, Mac eller Linux.
  • Recolor og endre størrelsen på bilder. Her er et enkelt triks. Begynn ekstrautstyr og resizing prosessen ved å beskjære bildene dine. Etter det, juster dem til å bli 800 piksler i bredden. Du kan stole på Craigslist redskap i å optimalisere bildene dine automatisk eller manuelt. En praktisk teknikk eller innstilling er å maksimere dine bilder, slik at de opptar skjermen området - 1024 x 768. La noen mellomrom for å omringe dem, slik at du kan lett forbedre din annonse samlede lesbarhet.

Er åpne datamaskinen 24/7

Hvordan å forbedre og endre størrelsen et bilde for craigslist. Bli mer kjent med craigslist eksklusive content management system.
Hvordan å forbedre og endre størrelsen et bilde for craigslist. Bli mer kjent med craigslist eksklusive content management system.

Er åpne datamaskinen 24/7? Har du fast eller statisk IP-adresse? Hvis du ikke oppfyller disse to kravene, er det beste alternativet å lete etter gratis hosting. Gratis hosting tillater bildene dine til å bli sett hele tiden. Dine bilder er gitt bestemte adresser. Disse lenkene kan Craigslist tilgang til bildene dine når som helst, umiddelbart. Med dette oppsettet er den nylig forbedret og endret bildene sikkert kommer til å bli lagt merke til av Internett-surfere over hele verden. Alt du trenger å gjøre er å vente på den rette kjøperen. Følg disse trinnene hvis du ønsker å legge inn nye Craigslist annonser.