O2e

Hvordan å forlate en facebook gruppe du har opprettet

Facebook er en av de mest populære nettsamfunn i dag

Facebook er en av de mest populære nettsamfunn i dag. Det har allerede over 500 millioner brukere. Dens funksjoner lar brukerne kommunisere med andre mennesker over hele verden på forskjellige måter. En av sine populære funksjoner er Facebook-grupper. Den tillater brukere å møte andre mennesker de har de samme interesser med. Opprette en Facebook-gruppe er en enkel måte å møte nye mennesker. Men det er tider at grupper kan få ut av hånden. Når du ikke lenger kan kontrollere din gruppe, kan det være lurt å forlate. Heldigvis kan du enkelt la en gruppe på Facebook uten å måtte slette den.

Her er hvordan du kan la en gruppe på Facebook som du har opprettet.

  • Åpne din Facebook-konto. Åpne nettleseren du bruker. Gå til Facebook hjemmeside. Du vil finne innloggingsboksen øverst til høyre på nettsiden. Logge deg på Facebook-kontoen. Sørg for å skrive inn din e-postadresse og passord nøye. Facebook login er store og små bokstaver. Sjekk om datamaskinen er satt til store bokstaver eller ikke før du logger inn
  • Gå til facebook gruppen du ønsker å forlate. Når du har logget deg på kontoen din, vil den automatisk omdirigere deg til kontoen sin hjemmeside. Se etter Facebook-gruppe du ønsker å forlate. Du finner dette i øvre venstre del av hjemmesiden din. Hvis du har opprettet mange grupper, vil du være i stand til å finne en liste over grupper der. Gå til gruppen du ønsker å forlate. Gjør dette ved å klikke på navnet på gruppen. Etter å ha klikket, vil det omdirigere deg til konsernets side.
  • Forlate gruppen. Du kan gjøre dette på to måter. Den første måten er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å klikke på "Forlat gruppe" alternativet. Du finner dette på øvre høyre del av konsernets side. Etter å ha klikket, vil en advarsel boks pop-up. Det vil spørre deg om du virkelig ønsker å forlate gruppen. Når du har bestemt, klikk på "La Group". Det andre alternativet for å forlate gruppa er også enkel, men gir flere alternativer. Dette er den mest praktiske måten å forlate en gruppe hvis du også ønsker å slette andre medlemmer før du reiser. For å gjøre dette, se på den øvre høyre del av sidegruppen. Du vil finne de medlemmenes listen. Klikk på "Se alle". Du vil kunne se alle medlemmene i gruppen din. På den høyre delen av navnet ditt (eller medlemmenes navn), vil du finne en "X". Klikk på den for å fjerne deg selv og / eller andre medlemmer fra gruppen. Den samme advarselen boksen kommer til å pop-up. Klikk på "La Group". Etter at han forlot gruppen, har du fortsatt muligheten til å gå tilbake. For å gjøre dette, klikker du bare på "be om å bli med i gruppen"-knappen. Vent for administratoren å godta forespørselen din.


Forlater Facebook-gruppe du har opprettet er lett

Hvordan å forlate en facebook gruppe du har opprettet. Åpne din facebook-konto.
Hvordan å forlate en facebook gruppe du har opprettet. Åpne din facebook-konto.

Forlater Facebook-gruppe du har opprettet er enkelt. Bare husk at hvis det er noen andre Administrator i gruppen, vil alle gjenværende medlemmer får en melding. De vil ha muligheten til å bli den nye Admin av gruppen. Når du har forlatt gruppen, kan du ikke komme tilbake før den nye Admin godkjenner forespørselen din. Hvis dette skjer, vil du ikke ha administrator status, inntil den nye administratoren gjør deg til en administrator.