O2e

Hvordan å formatere en eMachines datamaskin

eMachines er en av de ledende merkene i databransjen

eMachines er en av de ledende merkene i dataindustrien. De har vært produksjon og markedsføring kvalitet datamaskiner til rimelige priser siden 1998. Få en betydelig del av PC-markedet, har de solgt millioner av datamaskiner og fått tillit av nye brukere over hele verden. Hvis du eier en eMachines datamaskin og ønsker å formatere enheten til hvordan det var før du begynte å bruke det, vil du bli glad for å vite at eMachines kan formateres med den samme prosessen du ville bruke på andre Windows-maskiner.

  1. Boot fra cd. Du bør ha Windows Installer CD for å formatere eMachines datamaskin. Hvis du fortsatt har CD fra en tidligere installasjon så er du god til å gå, men hvis du ikke har det lenger, kan du bruke en venns installatør, bare så lenge du har produktnøkkelen og samme Windows-versjonen. Mens datamaskinen er fortsatt slått på, plasserer oppstartbar CD i CD-ROM-stasjonen. Slå av datamaskinen og deretter vente i omtrent et minutt før du slår på strømmen igjen. Når maskinen starter opp vil det gjenkjenne oppstartbar CD i CD-ROM-stasjonen og du vil bli bedt om å trykke en tast for å starte fra CD. Vent til datamaskinen for å vurdere installerte komponenter på harddisken.
  2. Slett partisjonene. Når maskinen er ferdig å analysere din harddisk, vil den blå skjermen vise oppdaget partisjoner. Hvis du tidligere har gjort partisjoner på harddisken, bør du slette dem på dette punktet, slik at du kan formatere hele harddisken. Velg partisjonert plass på harddisken og trykk deretter på bokstaven D på tastaturet. Bokstaven D-tasten vil fortelle programmet til å slette portioned plass. Når du blir bedt om å bekrefte handlingen å slette partisjonen, trykker du på bokstaven L på tastaturet. Når partisjonene er slettet og du sitter igjen med ingen partisjonerte mellomrom på harddisken din, kan du gå videre til neste prosedyre.
  3. Velg et filsystem. På neste prosedyren vil du ha muligheten til å velge hvilken type filsystem du vil bruke på harddisken. Du kan velge mellom FAT eller NTFS-filsystemet, bør du velge NTFS-filsystemet for å formatere harddisken med. Når du har gjort ditt valg, trykk på Enter-tasten for å begynne å formatere harddisken og installere Windows-operativsystemet. Installasjonen vil ta litt tid å fullføre, og datamaskinen startes på nytt på sin på. Bare la prosessen til datamaskinen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Hvordan å formatere en emachines datamaskin. Emachines er en av de ledende merkene i databransjen.
Hvordan å formatere en emachines datamaskin. Emachines er en av de ledende merkene i databransjen.

Formateringen er den samme for alle datamaskiner som kjører på Windows-operativsystem og eMachines maskinen vil være noe annerledes.