O2e

Hvordan å generere penger med Craigslist

Som vi alle vet Craigslist er et av de største sosiale nettsteder der du kan gjøre i utgangspunktet alt du ønsker enten det er å møte noen eller finne jobber, men hvis du spør deg selv "hvordan å generere penger med Craigslist" du er definitivt på rett spore. Hvis du er en agent som ønsker å annonsere et produkt eller en tjeneste du kan plassere annonser lokalt eller globalt. Millioner av mennesker besøker Craigslist hver dag bare for å se hva de kan finne, og mange har funnet suksess plassere gratis annonser på dette nettstedet. Du kan til og med selge dine egne husholdningsartikler eller fremme den nye virksomheten, du vil bli overrasket over hvor mye trafikk den første annonsen vil motta fra interessante partier høyre i ditt område hvis du ikke ønsker å måtte sende varene.

Hvordan å generere penger med Craigslist.
Hvordan å generere penger med Craigslist.

Nummer én regel å bruke Craigslist å generere penger er å aldri spamme. Mange Craigslist brukere viser spam som en viss annonse som er lagt ut på nettstedet mer enn én gang i timen. Hvis brukerne ser annonsene dukker opp i hver by på Craigslist eller bare en masse ganger i egen by de kan flagge annonsen og Craigslist vil umiddelbart fjerne dem alle. Craigslist har et smart system som kan vanligvis oppdage og hindre deg fra å plassere dupliserte annonser, men hvis du skulle velge å gå videre og skape mer enn én systemet kan lures hvis du bare endre ordlyden litt rundt.

Nummer to regelen til å generere penger på Craigslist er å skape en virkelig fantastisk annonse, ved hjelp av html, eller bare gi så mange detaljer om dine produkter eller tjenester som mulig for å gjøre kundene ønsker å spørre. Klare bilder vil også være en utmerket idé, og du kan nevne hvilke typer betalingsmetoder du godtar. Folk liker detalj når det gjelder alle elektroniske transaksjoner, og hvis du gjør det riktig vil du raskt se Craigslist inntekten du ønsker å generere.

Nummer tre regel å skape inntekter med Craigslist er å yte god kundeservice som betyr å svare på alle henvendelser i et betimelig spørsmål. Ingen ønsker å vente dager på et svar hvis de er interessert i hva du tilbyr, og de vil mer enn sannsynlig å finne de varene eller tjenestene andre steder. Dårlig kundeservice eller treg responstid på annonser kan opprette Craigslist brukeren som vil plassere annonser fra sine egne for å la andre få vite akkurat hvor forferdelig du er. Ja veldig bra kundeservice er et must, selv om du bare rense ut en garasje og selge noen få elementer som virker unyttig for deg fordi en manns søppel er en annen manns skatt.

Uansett hva du ønsker å gjøre for å generere Craigslist inntekt er definitivt mulig når du bruker Craigslist tjenester.