O2e

Hvordan å gjøre deg til en animert tegneseriefigur

Med en rekke programmer tilgjengelig på Internett

Med en rekke programmer tilgjengelig på Internett, vil du kunne finne noe som du kan bruke til å slå deg til en animert tegneseriefigur. Det er mange nettsteder der du kan gjøre dette gratis. Dette er et godt alternativ hvis du ikke er flink til å jobbe med foto redigeringsverktøy. Alle kan bruke disse nettstedene. Finn ut hvor du kan gjøre deg til en tegneseriefigur ved å besøke nettsiden nedenfor.

  • Være funky - Vær Funky er en av de nettsteder som du kan bruke til å lage en animert tegneseriefigur av deg selv. Alt du trenger å gjøre er å laste opp ditt bilde og bruke gratis program for å forvandle deg. Gå til 'Fotoeffekter "-delen av nettstedet. Last opp ditt bilde og velg deretter "Cartoonizer 'fra venstre panel. Du har 2 valg for cartoonizer og 3 mer for premium cartoonizer. Du kan også legge til tekster, bilder og rammer i bildet. Etterpå kan du laste ned bildet til datamaskinen.
  • Portrett illustrasjon maker - Portrett Illustrasjon Maker lar deg skreddersy din egen avatar. Du har en rekke alternativer å velge mellom, slik at du kan komme opp med en tegneserie som ligner deg selv. Du kan velge frisyre, formen på ansiktet, øyenbryn, øyne, nese, munn og kropp. Andre alternativer er for sminke, bart, tilbehør og selv rynker. Last ned avatar til datamaskinen din når du er ferdig.
  • Wee verden - Wee World er et nettsted der du kan opprette en Wee Mee eller en cartoonized versjon av deg selv. Klikk på linken for 'Opprette en WeeMee'. Du får deretter alternativer å velge mellom. Velg ditt kjønn, ansiktsform, hudfarge og øyenfarge. Etterpå kan du velge "Kle nå! å kle din tegneserie. Det er nok av klær å velge mellom. Du kan selv endre følelser av din karakter.
  • SP studio - Dette er en avatar skaperen at du vil like å bruke, spesielt hvis du er en South Park fan. Nettstedet lar deg slå deg til en South Park karakter. Du kan velge bakgrunnen for bildet, lue, øyne, hår, hud, munn, skjorte, hender, ben og andre spesielle poster. Du kan laste ned avatar i datamaskinen.
  • Doppel meg - Doppel Me er et annet nettsted der du kan lage avatarer av deg selv. Det er nok av alternativer å velge mellom. Du kan registrere deg for en gratis konto, slik at du kan få tilgang til alle alternativene for å lage en tegneseriefigur. Du kan laste ned avatar og bruke den for online-kontoer.


Hvordan å gjøre deg til en animert tegneseriefigur. Portrett illustrasjon maker.
Hvordan å gjøre deg til en animert tegneseriefigur. Portrett illustrasjon maker.

Dette er noen av alternativene som du må gjøre deg til en animert tegneseriefigur. Du kan bla gjennom alle nettsteder slik at du kan velge hvilken nettside kan gjøre det beste avatar for dine behov. Last ned tegneseriefigur som du opprettet og laster den opp i kontoene dine, slik at du kan dele det med dine venner. Du kan lage mange forskjellige avatarer for MySpace, Facebook, online messenger og mange flere.