O2e

Hvordan å handle på nettet dekk og hjul butikker

Shopping for dekk og hjul kan være svært skremmende

Shopping for dekk og hjul kan være svært skremmende. Når du velger dekk til bilen din, husk at din beslutning er en betydelig investering. En rekke hensyn må grunnet, så kjøringen din sikkerhet, komfort og glede vil bli bestemt av din beslutning.

Hvordan å handle på nettet dekk og hjul butikker. Handle etter størrelse.
Hvordan å handle på nettet dekk og hjul butikker. Handle etter størrelse.

En av flere faktorer du bør vurdere når du velger dekk er slitasje rating. Noen ganger er det gjort gjennom produsentens test, men det garanterer ikke en nøyaktig representasjon av slitebanen liv. En ideell måte å avgjøre denne faktoren er å referere til den delen av Uniform Tire Kvalitetsgradering rating. Det er en merkeordning som kreves av Europa Department of Transportation å bestemme forventet levealder på dekk, trekkraft, og temperaturbestandighet. Men hvordan kan du handle uten å forlate komforten av huset ditt? Hvordan sikrer du deg velge dekk som passer perfekt til bilen din og din kjørestil? Følg de tilsvarende trinnene hvis du velger å kjøpe fra en online dekk og hjul butikken.

  1. Handle etter bilen. For å begrense søket, bla for dekk og hjul som er laget spesielt for din bilmodell. Du kan også avgrense søket ved å velge et bestemt merke av ditt valg og andre tilgjengelige kategorier. Dette er spesielt viktig hvis du er usikker på størrelsen på dekkene du trenger.
  2. Handle etter størrelse. Ideelt sett bør du vite størrelsen, speed rating, og lastekapasitet på dekkene dine. De fleste online dekk og hjul butikker tilby et alternativ for deg å manuelt taste inn den størrelsen du leter etter, eller se alle dekkdimensjoner.
  3. Handle for et dekk og hjul pakken. Dette er vanligvis tid og kostnadseffektiv fordi pakkene er bilens spesifikk med eksakte innredninger. De fleste dekk og hjul pakkene inkluderer også all nødvendig maskinvare gratis.
  4. Finne online kuponger. For å hjelpe deg med å spare på kvalitet dekk og hjul, gjøre bruk av elektroniske kuponger, rabatter, billetter, eller spesielle tilbud. Mange nettsteder har en database over de nyeste kampanjer fra anerkjente dekk og hjul distributører.
  5. Finn ut om du trenger en installatør eller hvis du skal installere produktene selv. Hvis du trenger en profesjonell service, gå for den anbefalte installatør nærmeste plasseringen din. Butikken kan direkte leverer produkter til installasjonsprogrammet. Hvis du velger å gjøre det på egen hånd, sørg for at butikken vil utstyre deg med komplett sett med instruksjoner.
  6. Ta deg tid til å lese forbruker vurderinger og prisinformasjon. Før du kjøper, vurdere hva andre forbrukere har å si om sine erfaringer med butikken, installatør, produkt og tjenester.
  7. Pass på at du forstår produsentens garanti samt retur eller refusjon av nettbutikken. Retur politikk kan ha avvik avhengig av enhetene du kjøper. Vet hvordan kreditt beløpet vil bli beregnet bør du returnere et dekk, et hjul, eller en pakke.

Verifisere omdømmet til online dekk og hjul butikk bør også tas i betraktning. Det er tryggere å handle kun med selskaper som allerede har etablert et godt omdømme.