O2e

Hvordan å identifisere en AMD K7 CPU

En av de største multinasjonale halvleder selskapene i verden

En av de største multinasjonale halvleder selskaper i verden, er Advanced Micro Devices ansvarlig for å produsere PC-relaterte maskinvare for både kommersielle og forbrukermarkedet. De er spesialister på hovedkort brikkesett, grafikk prosessorer, integrerte prosessorer og mikroprosessorer. Athlon, en av sine mikroprosessorer, også kjent som K7 siden det var en syvende generasjon x86-prosessor, ble en umiddelbar suksess da den først kom på scenen i 1999 som det var den første prosessoren til å kjøre fort på 1 GHz. Det enda gjorde det bedre enn sin Intel motstykke på tidspunktet for lanseringen. Hvis du bruker en nå, her er hvordan å identifisere den:

Hvordan å identifisere en AMD K7 CPU. At datamaskinen åpnes.
Hvordan å identifisere en AMD K7 CPU. At datamaskinen åpnes.

  • At datamaskinen åpnes. Hvis du vet hvordan du gjør det, kan du åpne opp din bærbare eller PC. Du trenger riktig størrelse skrutrekker for å fjerne skruene. En med en lav-drevet magnet bør gjøre for å hjelpe deg å holde styr på skruene. Når du åpner den, bør du se hovedkortet, der det meste av maskinvaren er koblet til. Søk etter din AMD K7 CPU her. Du kan bruke et forstørrelsesglass for å undersøke det mer nøye. Du bør forberede noen dokumenter for å hjelpe deg å identifisere prosessoren som din kvittering, instruksjonsmanual eller kanskje til og med et diagram av hovedkortet og chip.
  • Uten å åpne datamaskinen. Hvis du er redd for å åpne opp maskinen og rote rundt under panelene og tilfeldigvis gjøre noen skade på andre deler, det er et program som du kan laste ned gratis fra Internett for å identifisere AMD K7 CPU . Start med å finne CPU-Z programvarepakken. Til nytte for deg, her er koblingen . Last ned og installere programvaren på dine utvalgte datamaskiner, kan du gjøre dette for alle dine bærbare og stasjonære datamaskiner. Når det er ferdig installert, dobbeltklikker du på ikonet for å begynne å kjøre programmet. CPU-Z vinduet skal vises på skrivebordet ditt. CPU-Z programvare pakken vil gi deg informasjon om de vitale komponentene i datamaskinen slik som CPU, hovedkort og minne stasjoner. For CPU din, vil du kunne se navnet, kodenavn, spesifikasjon og andre relevante detaljer. Ta oppmerksom på denne informasjonen. Nå gå til AMD-prosessor identifikasjon støtte området, her er koblingen . Input viktig informasjon for å bidra til å identifisere prosessoren. Hvis du gjør dette riktig, vil du kunne se alle detaljene av mikroprosessor din via en lenke fra nettstedet for støtte. Igjen, er denne programvaren gratis og vil koste noe. Alt du trenger er en stabil, høyhastighets Internett-tilkobling, nok minne til å laste ned, installere og kjøre programmet og en god nettleser som Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Det er to måter å gå om identifisering av AMD K7 CPU

Det er to måter å gå om identifisering av AMD K7 CPU. Hvis du er en "teknikken", og har de ferdigheter og kunnskaper til å åpne opp maskinen, kan du ta den lange veien og manuelt grave din prosessor og sammenligne notater. Hvis du ikke har tid til å gjøre det, kan du laste ned CPU-Z programvarepakke for en enklere tid. Bruk denne til å identifisere prosessoren og innspill disse dataene på AMDs støtte for å lære om prosessoren. Uansett hvilken vei du velger er opp til deg, men uansett bør lede deg til å identifisere Athlon chip.