O2e

Hvordan å ignorere lesebekreftelser i outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook, utviklet som et personlig informasjon manager med Microsoft, har gjennomgått mange endringer og forbedringer gjennom årene. Det er fortsatt mye brukt i dag som en multi-purpose e-postprogram, som det gjør administrere dagligdagse oppgaver mindre av en chore og i stedet noe å se frem til, med en anstendig mengde funksjoner og masse forskjellige versjoner for å holde alle som er på farten og som ikke har tid til å leke seg lykkelig, som Outlook er både til punkt og svært effektiv. En av funksjonene Outlook er kompatibel med er "Les Kvittering"-funksjon. Dette kjekke lille programmet sporer hemmelighet sendte meldinger, sende deg tilbake informasjon som når e-posten ble åpnet, hvor mange ganger det ble åpnet, betrakteren IP-adresse, og selv der det ble åpnet. Det er visse tilfeller når det ikke kan arbeide, men i de fleste tilfeller er det et svært nyttig verktøy. Det kan imidlertid også komme en tid når du får en lesebekreftelse for hver lille e-posten du sender, fyller innboksen din med unyttig data som mer og mer informasjon sendes tilbake til deg via lesebekreftelse funksjonen. Denne artikkelen inneholder trinn nedenfor, som du kan følge for å riktig ignorere Lesekvitteringer i Microsoft Outlook.

Men før du kan gjøre det du må passe på at du har Microsoft Outlook installert på din datamaskin. Alle ting vurderes, hvis du leser denne artikkelen akkurat nå så sjansene er du allerede det har installert. Vanligvis er en Internett-tilkobling er nødvendig når du bruker Microsoft Outlook, så det er obligatorisk at forbindelsen kjører i tillegg. Når du er klar, bare følg disse enkle trinnene:

Hvordan å ignorere lesebekreftelser i outlook. Hvis du fulgt nøyaktig hvert eneste skritt.
Hvordan å ignorere lesebekreftelser i outlook. Hvis du fulgt nøyaktig hvert eneste skritt.

  • Hvis du ennå ikke har gjort det, dobbeltklikker du på Microsoft Outlook ikon for å åpne det.
  • Fra Outlook hovedvindu, klikk på "Verktøy"-menyen, som ligger på verktøylinjen, og velg deretter Alternativer fra listen.
  • I Alternativer-vinduet, velg 'Preferences' fanen ligger nær toppen av vinduet, etter som du klikker på "E-postalternativer".
  • Deretter velger du "Sporing Options" fra det nye vinduet, som skal åpne en annen. På det vinduet, velg 'Send aldri et svar alternativet for å aktivere denne funksjonen. Alternativt kan du angi sporing alternativer for sendt e-post hvis du ønsker å gjøre det, og redigere dem slik du vil.
  • Til slutt klikker "OK" på alle vinduer, og alt du setter bør allerede brukes.
  • Vurdere hva du har gjort, og sørg for at du har riktig gått gjennom alle trinnene og ikke hoppe over noen av dem. Av kurset, bør du vente og se om du får noen mer Les Receipts (som ikke skulle skje).


Hvis du fulgt nøyaktig hvert eneste skritt

Hvis du fulgt nøyaktig hvert eneste skritt, så bør du ikke lenger motta Lesekvitteringer som Outlook vil begynne å ignorere post svar. Hvis det ikke fungerer, og du fortsatt beholde motta informasjon, bare prøve trinnene igjen, som kanskje innstilte alternativer rett og slett ikke ble brukt. Hvis du opplever noen problemer, så gratulerer, du har gjort Outlook ignorere Lesekvitteringer.