O2e

Hvordan å koble flere lydklipp i Adobe Premiere Pro

Synkronisering flere lydklipp er ganske enkelt å gjøre i Adobe Premiere Pro. Med dette også, kan du koble sammen flere klipp uten å bekymre dem være ute av sync, siden det er et varsel som ber deg om lydklipp vil ikke være synkronisert. Dette er en ganske nyttig funksjon når du ønsker å slå sammen flere lydfiler sammen i en presentasjon. Det kan virke skremmende, men det er faktisk ganske enkelt å gjøre. Les på trinnene nedenfor, og du vil se at dette er noe raskt og enkelt å gjøre, og veldig lett å lære venner som er interessert i å gjøre sine egne presentasjoner.

Hvordan å koble flere lydklipp i adobe premiere pro. Velge videoklippene for redigering.
Hvordan å koble flere lydklipp i adobe premiere pro. Velge videoklippene for redigering.

  • Velge videoklippene for redigering. Du kan starte ved å holde nede Skift-tasten og deretter velge videoklipp og lydklipp som du vil koble sammen. Du kan se disse elementene i tidslinjen panel visning av programmet. Dobbeltsjekke om disse er de klippene du ønsker å bruke, fordi du ønsker å unngå unødvendig redigering klipp som ikke vil være til nytte for deg uansett.
  • Velge din link. Neste skritt vil være for deg å velge linken ved å gå til Clip-menyen og velge "Link"-alternativet. Dette kan sees på den øvre delen av arbeidsområdet i programmet.
  • Trimming klippene dine til å knytte dem opp. Fra Source Monitor, bør du nå vise og deretter trimme Multiclip lenker. Du bør gå til pop-up-meny for sporet når du er klar til å ta en titt på det sporet som allerede er koblet sammen.
  • Velge dine effekter. Du kan nå fylle våre klipp med forskjellige effekter som noen er pre-laget i Adobe Premiere Pro. Du kan vise effektalternativer fra Effekt Controls delen som vil vise både video og audio spor med allerede brukt effekter. Du vil merke at hvert spor er allerede gruppert sammen.
  • Å sørge for at de er i samme kanal. Lydklipp som du skal bruke bør gjøre bruk av samme type kanal. Dette kan være i mono, stereo eller 5.1-modus. Også oppmerksom på at når du kobler klipp, er du bare kobler kopier av klipp og den faktiske mester klippet er sikkert stående urørt.


Bare mikse og matche dine effekter og kombinasjonen av lydklipp i videoklippet. Ikke vær redd for å eksperimentere og leke med elementer siden dette er hvor reell kreativitet kommer i. Med synkronisering funksjonen, trenger du ikke å manuelt sørge for at lyden og videoen er ordentlig synkronisert. Du kan fokusere oppmerksomheten på andre elementer som redigerer selve innholdet, konseptualisere fokus på video, og ved å sørge for at effektene er spot on, og passer for det generelle utseendet og følelsen av video presentasjon som du bruker. Vær klar til å bruke litt tid på å redigere videoen spesielt hvis maskinen som du bruker ikke har toppen av linjen specs siden behandler en video kan være ganske krevende for maskinens minne.