O2e

Hvordan å koble opp en DVD - spiller til en Comcast kabel boks

TV er en av de viktigste kilder til underholdning i våre hjem

TV er en av de viktigste kilder til underholdning i våre hjem. Denne boksen av glass, plast og kretser har gått en lang vei fra hva det kunne levere før. Med Comcast kabel-tjenesten, kan du velge kanaler fra forskjellige land. Du kan se massevis av forskjellige show under forskjellige nettverk. Eller du kan mimre med favorittfilmer når det passer humøret. Disse kan gjøres med hjelp av DVD-spillere, og en kopi av dine favorittfilmer.

Hvordan å koble opp en DVD - spiller til en comcast kabel boks. TV er en av de viktigste kilder til underholdning i våre hjem.
Hvordan å koble opp en DVD - spiller til en comcast kabel boks. TV er en av de viktigste kilder til underholdning i våre hjem.

Å måtte skifte fra en kabelboks til en DVD-spiller kan være litt av et ork. For å løse dette, er alt du trenger å gjøre koble de to enhetene, slik at du ikke trenger å stå opp og overføre ledninger fra én enhet til en annen, når du bestemmer deg for å bytte fra kabel til DVD.

Her er fremgangsmåten for hvordan å koble opp en DVD-spiller til en Comcast kabel-boksen.

  • Vet lå ut. Slå av. Sjekk oppsettet først. Din kabel-tjenesten er en kabel som kobles til kabelen boksen fra en jack i veggen. Kabelen Boksen kobles til TV. DVD-spilleren er også en annen enhet som kobles til TV-apparatet. Kabel-boksen er en utdataenhet. Dette betyr at signalet fra kabelen går gjennom kabelen boksen og til fjernsynet. TV-er innmatingsinstrumentet. Det aksepterer signalet fra kabel-boksen, og oversettes til displayet på skjermen og lyden fra høyttalerne.
  • Se om det passer. Se på kontaktene på baksiden av Comcast kabel-boksen. Se om det tillater deg å koble DVD-spilleren til det. Se etter input og output slots på kabel-boksen. Det må være tilsvarende uttak på DVD-spilleren. Se på ledningen som kobler DVD-spilleren til en inndataenhet. Det skal være 3 ledninger-videoen, venstre kanal og høyre kanal feeds. Sjekk ledningen ender for å se om de passer. Hvis de ikke gjør det, kan det bety at du trenger en annen type Comcast kabel-boksen.
  • Koble til. Plasser de ledninger til sine respektive utsalgssteder. Den gul-ended ledningen betegner video feed. De andre to kablene er for lyden innmatingen. Den venstre lyd ledningen er farget hvit. Den høyre audio ledningen er farget rød. Plugg ledningene til de tilsvarende kontaktene på DVD-spilleren og kabel-boksen.
  • Test. Kontroller at tilkoblingene er sikre. Power opp TV-apparatet, DVD-spilleren og kabel-boksen. Se etter "Input / TV / VCR" på Comcast fjernkontrollen. Bruk denne knappen for å bytte inngang. Bla gjennom DVD og kabel inngang. En logo skal vises på skjermen, når DVD-spilleren er valgt.


Det er alt du trenger for å koble opp DVD-spilleren til en Comcast kabel boks

Det er alt du trenger for å koble opp DVD-spilleren til en Comcast kabel-boksen. Senere, hvis du bestemmer deg for å koble spillkonsoll til kabel-boksen, kan du følge de samme trinnene. Gå på og nyte fordelene av å ikke måtte endre kabler hver gang du ønsker å bruke en annen apparatet med TV-en.