O2e

Hvordan å koble opp en parabolantenne

I dag, parabolantenner er tilgjengelig ikke bare for kommersiell virksomhet, men for huseiere også. Det er mange bruksområder for parabolantenne. Du kan bruke parabolantenne for å abonnere på satellitt-TV, og du kan også bruke en parabolantenne for å koble til Internett. Her er hvordan.

  • Nettstedet speiding. Først av alt, må du speide for området der du vil installere parabol. Det primære hensyn du trenger når vi leter etter plasseringen er i sør. Parabolantenne skal kunne ha en klar siktlinje med den sørlige halvkule, der de fleste satellittene er plassert og hvor parabolantenne vil motta sitt signal. Se på de praktiske poeng som du kan koble til. For eksempel vil det være bedre for deg å plassere parabolantennen på taket for at det å ha fri tilgang til den sørlige halvkule? Eller vil det være nok til å plassere parabolantennen på bakken? Alt dette avhenger av ditt område. Hvis du ikke vet sør, bruke kompass.
  • Utjevning. Deretter starter utjevning parabolantenne når du har montert den. Satellitten skal avrettes så perfekt som mulig, for det å være i stand til å få en like god signalmottak som mulig. Derfor bør du sjekke leveling poeng fra ulike steder.
  • Stille azimuth. Bortsett fra utjevning, vil du også trenger å bestemme skew og azimuth av parabolantenne selv. Vanligvis vil parabolantenne har en manual som vil hjelpe deg å bestemme azimuth og skew for parabolen. Hvis du ikke har manualen med deg, kan du laste ned instruksjoner fra parabolantenne produsentens hjemmeside.
  • Tilkobling. Deretter kobler parabolantenne med fjernsynet som du har hjemme. Du må sørge for at TV-apparatet er koblet til parabol bruker de riktige kablene. Sørg for at du følger den riktige kontakten og porten til riktig kabel. Vanligvis vil du finne gule, røde og hvite ledninger som vil tilsvare gule, røde og hvite havner i fjernsynet og parabolantenne. Når du har koblet til parabolen med det TV-apparatet, kan du fortsette å koble parabolen til en strømkilde.
  • Slå på. Etterpå slår du på både parabolantenne og TV-apparatet. På TV-menyen kan du velge Signal Meter Reading kategorien. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om parabolantenne er konfigurert optimalt. Også sørge for at du har angitt riktig responder nummer og kanal i TV-apparatet. Du kan bestemme hvilke responder for å tilordne til parabolantenne ved hjelp av instruksjonene fra parabolantenne selskapet. Hvis du bruker antenne nettverket tjenester, for eksempel, må du velge responder nummer 11.

Hvordan å koble opp en parabolantenne. Nettstedet speiding.
Hvordan å koble opp en parabolantenne. Nettstedet speiding.

Hvis signalet måleravlesning er lav, må du gå tilbake til parabolantenne og løsne noen bolter montering parabolantenne. Etterpå justere parabolantenne igjen og prøve å kjøre TV-meter signal lesing funksjonen igjen.