O2e

Hvordan å koble opp en standard DirecTV mottaker til en HDTV

Den aller siste overgangen til alt digitalt for TV-mottak har forlatt forbrukerne lurer og bekymringsfull om vår nåværende utstyr satt opp er nok. Her er tips om hvordan du fortsatt bruke som standard DirecTV mottaker for å få HD-signaler.

1. Samle alt du trenger.

Har alt klart og på ett sted. Dette er din High Definition TV, din standard DirecTV mottaker, kabelkontakter, audio / video (AV) kabler og High Definition Multimedia Interface (HDMI) kabel. Du kan legge til en DVD-spiller og perifer surround høyttalere og deres respektive stereo mottaker hvis du vil.

2. Gjør deg kjent med HDTV funksjoner.

På baksiden av HDTV

Hvordan å koble opp en standard DirecTV mottaker til en HDTV. På baksiden av HDTV.
Hvordan å koble opp en standard DirecTV mottaker til en HDTV. På baksiden av HDTV.

På baksiden av HDTV, bør du være i stand til å se en rekke porter for AV-kabel kontakter, antenne inngang, og HDMI-kabler. I de fleste HDTV, AV-portene er fargekodet, med rød og hvit for lydinnganger og gul for video inngang. Hvis dette ikke er tilfelle, sjekk din HDTV håndboken for å være i stand til riktig finne portene.

3. Koble HDTV til mottakeren.

Hekte din HDTV til mottakeren ved å feste kabelen til antenneinngangen funnet på baksiden av HDTV. HDMI-kabler bør brukes i denne situasjonen, da disse vil aktivere TV til å motta signaler i HD. Men noen eldre modeller av mottakere ikke har HDMI-porter, men kan fortsatt motta signaler i HD gjennom andre typer kabel kontakter som RCA.

Hvordan å koble opp en standard DirecTV mottaker til en HDTV.
Hvordan å koble opp en standard DirecTV mottaker til en HDTV.

4. Koble DVD-spilleren og / eller høyttalere.

Koble DVD-spilleren eller andre perifere høyttalere ved å feste AV-kablene til riktig lyd og video-porter, både på spilleren eller høyttaler og HDTV. Husk å følge fargekodingen: rød kabel til den rød-farget port, hvit kabel i den hvite-farget port, og gul kabel i den gule-farget port.

5. Programmere HDTV.

Slå på din HDTV og gå til menyen ved hjelp av fjernkontrollen. Her vil du bli gitt instruksjoner for å fullføre installasjonen. Til slutt trykker du på "input"-knappen på TV-fjernkontrollen. Dette trekket vil slå TV for å få signalet fra kabel som du nettopp har satt opp.

Flyttingen til digital overføring trenger ikke være forvirrende. Alt vi trenger er noen know-how, slik at vi ikke trenger å kaste bort alle våre kjære gamle underholdningssystemer.