O2e

Hvordan å konvertere en PDF - fil til auto CAD

Konverter PDF-fil til autocad

PDF eller Portable Document Format, er et filformat som inneholder 2D illustrasjoner. Disse illustrasjonene kan være i form av bilder, tekst eller 2D vektorgrafikk. Denne typen filformat er utviklet av Adobe Systems. De vektorobjekter, tegninger, bilder og tekster funnet på en PDF-fil kan importeres inn i en AutoCAD DWG-fil.

Konvertere PDF-filer til AutoCAD DWG-filer lar brukerne redigere og fjerne buer eller linjer fra vektorobjekter importert fra PDF-filen. Brukeren må bruke en AutoCAD program for å redigere de importerte tegninger fra PDF-filen. Programmet AutoCAD brukes primært i design og utforming både 2D og 3D-bilder. Det ble utviklet og distribuert over hele verden av Autodesk, Inc.

Trinn 1

Finn en PDF til AutoCAD Converter program over Internett. Skriv inn søkeordene i søkemotorene for å finne programmet.

Trinn 2

Les alle de viktigste funksjonene og de krav som trengs før du laster ned programmet. Den featuresof en PDF til AutoCAD Converter søknaden (1) i stand til å konvertere PDF-filer til AutoCAD DWG-filer, (2) en brukervennlig grafisk brukergrensesnitt, (3) evne til å trekke ut og importere innebygde vektorobjekter og bilder fra PDF-filer, og (4) kan støtte forskjellige typer PDF enheter som for eksempel tekst og polygoner.

Trinn 3

Hvordan å konvertere en PDF - fil til auto CAD. Konverter pdf-fil til autocad.
Hvordan å konvertere en PDF - fil til auto CAD. Konverter pdf-fil til autocad.

Last ned PDF til AutoCAD Converter-programvare for en gratis prøveversjon.

Trinn 4

Når nedlastingen er ferdig, klikker du på ikonet for det nedlastede programmet. En installasjon spørsmål vil vises på skrivebordet skjermen. Følg instruksjonene og deretter installere programmet på din datamaskin.

Trinn 5

Etter installasjonen, kopiere en snarvei av programvaren til skrivebordet eller til en mappe brukeren velger å. Klikk på ikonet for PDF til AutoCAD Converter programmet ikonet for å starte programvinduet.

Trinn 6

Programvarens vinduet lar brukerne velge en handling som skal utføres. Brukeren kan først legge en PDF-fil i listen plassert i sentrum av programvinduet. Dette gjøres ved å klikke på "legge til en PDF-fil"-knappen nede på venstre del av programmets listen.

Trinn 7

Trinn 1. Trinn 2.
Trinn 1. Trinn 2.

Konfigurer "Output Options" ved å klikke på knappen plassert på den nedre venstre del av programvinduet. Velg AutoCAD DWG-fil som output format.

Trinn 8

Pek musepekeren på "Action"-menyen som er plassert på øvre høyre del av programvinduet. Klikk på "Konverter" for å konvertere de valgte PDF-filer i listen til AutoCAD DWG-filer.