O2e

Hvordan å kringkaste levende video

I dag

I dag er det lett å gjøre alt du vil med hjelp av Internett. Du kan sende e-post til dine venner og slektninger, laste opp bilder som du kan dele og selv sende video! Live Video streaming er ofte brukt når det er viktige feiringer og sammenkomster. Folk fra hele verden kan se live video som du er kringkasting. Dette er ganske lett å gjøre hvis du har alle tingene som trengs.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan kringkaste live video på nettet:

Hvordan å kringkaste levende video. Maskinvare og programvare som trengs.
Hvordan å kringkaste levende video. Maskinvare og programvare som trengs.

  1. Maskinvare og programvare som trengs. De tingene som du trenger er et webkamera, en Internett-tilkobling og datamaskinen. Du vil også trenge en programvare for å kringkaste din vide og en gratis hosting nettsted der du kan kringkaste. For programvaren, kan du bruke en gratis en. Et eksempel er Adobe Flash Media Live-Encoder. Det finnes mange gratis video hosting nettsteder som er tilgjengelig på nettet. Bare velg den du ønsker å arbeide med.
  2. Forberedelse. Opprette en konto med din video hosting nettsted. Installere webkamera og programvare som du kommer til å bruke på datamaskinen din. Du må kanskje installere nødvendig plug-ins for din nettleser for at dette skal fungere. Nå, logge deg på kontoen din på din video hosting nettsted.
  3. Kringkasting live video. Nå kan du sende video. Sørg for at webkameraet er koblet til datamaskinen. Når du allerede er logget på kontoen din på video hosting nettsted, se etter en kringkasting eller startknappen. Klikk på denne knappen og du bør starte sendinger levende.

Dette er de enkle trinn om hvordan du kan kringkaste en live video på Internett. Dele kontoen din med vennene dine slik at de kan vise deg via streaming video som du har satt opp. Det er viktig at du arbeider med en god video hosting nettstedet slik at du kan få den beste kvaliteten på levende kringkasting. Her er noen av nettstedene som du kan bruke for live kringkasting:

  • ustream.tv - Dette er et nettsted der du kan kringkaste din live-videoer. Videoene her er kategorisert i grupper, for eksempel sport, underholdning, spill, musikk, dyr og mye mer. Du kan også vise live video av andre brukere som deg!
  • camstreams.com - Camstreams er et enkelt nettsted å bruke for nybegynnere. Du kan se live webkameraer som blir kringkastet fra hele verden, eller du kan også kringkaste dine egne videoer. Bare gå til nettsiden og les instruksjonene for å starte din livekringkasting dag.
  • justin.tv - Dette er en annen nettside som du kan bruke til din gratis sendinger. Videoene er også kategorisert som spill, sport, underholdning, utdanning, sosiale, nyheter og hendelser og mye mer.

Forberedelse. Kringkasting live video.
Forberedelse. Kringkasting live video.

Dette er noen av nettstedene som du kan arbeide med hvis du ønsker å sette opp din egen direktesending video. Spre ordet til dine venner og familie slik at du kan ha en masse seere på live kringkasting.