O2e

Hvordan å lage en baby bok om picaboo

Hvis du ikke vet det første om håndverk og artisteri du ikke bekymre deg. Løsningen på problemet ditt er kan lett bli funnet på Internett. Du kan se på nettet etter en enkel måte å organisere og arrangere bilder av din baby. Her er hvordan å lage en baby bok om Picaboo:

  • Datamaskinen tilgang. Du trenger tilgang til en fungerende datamaskin selvfølgelig. Kontroller at du har nok RAM (ca 1 GB bør gjøre), et godt skjermkort, en USB-eller FireWire-port, en stabil nettleser og en rask Internett-tilkobling. Økt minne (RAM og skjermkort) gjør ting kjøre jevnere mens du oppretter din baby bok. Du må være i stand til å laste opp bildene dine (USB-port) og laste ned Picaboo programvare (nettleser og Internett-tilkobling).
  • Last ned og installer picaboo programvaren. Gå til Picaboo nettstedet og laste ned Adobe drevet programvare. Ikke bekymre deg, det er helt gratis og er kompatibelt med både Windows og Mac-maskiner. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken. Du må kanskje vente litt hvis Internett-tilkoblingen kjører sakte. Når nedlastingen er ferdig, må du installere programvaren.
  • Ta bilder. Du trenger digitale kopier av bilder av babyen din siden du vil lage albumet digitalt. Hvis du har skrevet bildene ingen digitale filer du trenger for å finne en måte å konvertere disse. Det er lett nok å finne en god avtale på en pålitelig digital kamera så penger ikke bør være et problem. Ta masse bilder slik at du har mange å velge mellom når du gjør babyen bok. Gjør det enklere for deg selv og riktig lagre og organisere bildene dine slik at tilgang til dem senere er enklere. Arrangere dem etter dato er den vanligste måten å bestille bildene dine. Du kan også lagre dem i forskjellige mapper, slik at det er lett å finne bestemte grupper av bilder. Ønsker du å legge babyen fødselsattest, fingeravtrykk og mye mer? Du kan gjøre det også, så lenge du har digitalt lagret dem på din datamaskin.
  • C reate barnet boken. Nå som du har dine bilder og Picaboo programvare, er det nå på tide å lage din egen baby bok. Åpne Picaboo. Klikk på "nye" som ligger på den øvre venstre hjørne av vinduet og du vil bli bedt om å velge et tema. Deretter vil du nå velge hvilke bilder kommer inn babyen bok. Det er der organisere bildene dine kommer i hendig fordi du kan velge hele mapper til å bruke hvis du ikke har tenkt på å gå gjennom hver eneste bilde individuelt. Du kan bruke Picaboo er "Auto Create" funksjonen til å bruke forhåndsdefinerte oppsett eller velg "fra scratch" å designe en ny layout. Du kan redigere alt senere, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å være begrenset til design som du ikke liker.
    Nå kan du legge bildene til fotobok. Alle bildene du tidligere valgt vil være tilgjengelig for deg på bunnen av vinduet. Bare klikk og dra dem inn på bildebok. Det er redigeringsverktøy for berøre bildene, endre bildestørrelser, med forskjellige utforminger, legge til tekst, endre boken stil og mer. Picaboo lar deg tilpasse hver fasett av baby bok slik at den ser ut akkurat slik du vil ha det til. Klikk "Ferdig" når du er ferdig.
  • Deling på nett. Lyst til å sende en kopi av din baby bok til venner og familiemedlemmer for gratis? Send en kopi via e-post til vennene dine ved å klikke på "Share"-knappen.
  • Innhenting av en kopi. Fyll ut bestillingsskjemaet å kjøpe en kopi av din baby bok og med tiden vil du ha et ekte eksemplar av baby bok du designet på datamaskinen. Du kan også bestille kopier til venner og familie og ha dem sendt direkte til sine hjem.


Hvordan å lage en baby bok om picaboo. Datamaskinen tilgang.
Hvordan å lage en baby bok om picaboo. Datamaskinen tilgang.

Picaboo er enkel, brukervennlig og helt passelig. Det er det perfekte verktøyet for å lage baby bøker og andre fotoalbum.