O2e

Hvordan å lage en DVD ved hjelp av google picasa 3

Opprette en DVD av bildene har aldri vært enklere enn med Google Picasa 3. Denne gratis bilde organisere software er ganske enkel å bruke og veldig praktisk siden det kan tillate deg å brenne bilder direkte på DVD bortsett fra dens viktigste funksjon å sortere og organisere bildene på datamaskinen. Med dette programmet på din side, vil det være helt enkelt for deg å lage en DVD som består av ulike minner gjennom bilder og gi dem til noen som vil verne den. Her er fremgangsmåten for å brenne bilder på DVD ved hjelp av Google Picasa 3.

Hvordan å lage en DVD ved hjelp av google picasa 3. Last ned og installer.
Hvordan å lage en DVD ved hjelp av google picasa 3. Last ned og installer.

  • Last ned og installer. Det første trinnet i prosessen vil innebære at du laster ned og installerer Google Picasa 3. For å gjøre dette, gå www.picasa.google.com og klikk på nedlastnings knappen tilgjengelig på nettstedet. Den gode ting om denne programvaren er at det er helt gratis, og du trenger ikke en høy end maskin for å kjøre den. Når nedlastingen er fullført, finner installasjonsfilen og klikk på den for å starte installasjonen. Som installasjonen er fullført, vil den automatisk søke etter og sortere alle bildene på datamaskinen. Hvis du ikke vil at den skal gjøre dette, så kan du velge å gjøre det manuelt senere.
  • Kjør google picasa 3. Så snart installasjonen er fullført, navigere til hvor du snarveien for programmet ble plassert, vanligvis på skrivebordet, og dobbeltklikk på den for å kjøre programmet. Når Picasa er oppe og kjører, starter velge mappene du vil brenne på DVD. For å gjøre det mye enklere å velge mappene der bildene er på datamaskinen din og klikk på stjernen ved siden av. Dette vil overføre mappen til "favoritter"-mappen. Dette er et flott alternativ hvis du ønsker å velge en enkelt mappe å brenne på DVD senere. Men hvis du er ivrig på dette alternativet, er det ikke nødvendig å gjøre.
  • Brenn DVD. Å starte å brenne DVD, kan du enten velge mappen som inneholder bildene du vil brenne eller velge "favoritter"-mappen hvis du overførte alle de andre mappene i den. Uansett, velg mappen og klikk "Create CD". Ikke bekymre deg, dette vil gjelde DVDer. Forresten, sørg en tom DVD er inni DVD-brenner på dette punktet. Fullføre prosessen ved å sjekke mappene vises, og skriv inn navnet på DVD på den brennende vinduet og velg "brenne". Den brennende prosessen bør ta noen minutter, avhengig av den totale størrelsen på filen og den maksimale skrivehastigheten av platen.

Etter noen minutter vente

Etter noen minutter vente, vil DVD være klar for visning. Hvis du ønsker å brenne det samme prosjektet, og deretter plassere en annen blank DVD i og klikk på "burn" igjen. Nå som du vet hvordan du gjør dette, vil du ha en flott gave idé om spesielle anledninger som bursdager og jul. Best av alt, kan DVD kan spilles på de vanlige DVD-spillere som blir solgt i markedet i dag. Dette blir sagt, din kjære vil sikkert elske denne gaven siden alt de har å gjøre for å vise bildene, er å sette det inn i DVD-spilleren og trykker play.