O2e

Hvordan å lage en intro i iMovie

Ut på markedet 1999 siden

Ut på markedet siden 1999, er Apple selskapets iMovie et videoredigeringsprogram som lar Mac og iPhone 4 brukere redigere og tilpasse sin fulle lengde filmer i de mest praktiske vilkår. iMovie støtter vennlige funksjoner som import videoklipp til Mac ved hjelp av FireWire i nesten alle MiniDV formater, USB-flash plate porter og selv harddisker. Med iMovie, trenger du ikke være en datamaskin veiviser for å kunne lage en film. Vanligvis når du gjør filmer, kommer innføringen først. Nedenfor er noen enkle trinn for å skape en intro med iMovie.

Hvordan å lage en intro i imovie. Laste ned eller kjøpe en imovie installatør.
Hvordan å lage en intro i imovie. Laste ned eller kjøpe en imovie installatør.

  • Laste ned eller kjøpe en iMovie installatør. Du kan handle på nettet for iMovie videoredigering programvare på versiontracker.com , apple.com eller cnet.com . Disse nettstedene har de beste versjonene av iMovie nedlastinger. Lage en snarvei av programvaren på datamaskinens skrivebord for å ha enkel tilgang.
  • Lansere iMovie. Å åpne programmet, klikker du bare på ikonet to ganger. Når du allerede er inne iMovie, utforske første funksjonene slik at du kan ha en sniktitt av hele pakken.
  • Forbered videoklippene. Få en USB flash-plate, DVD, MiniDV, eller hva lagringsenheten du har lagret videoene i. Sett enhetene i sine porter eller harddisk, og lagre klippene på skrivebordet på datamaskinen. Du kan opprette en mappe med de transporterte videofiler slik at skrivebordet vil fortsatt i orden.
  • Åpne videoklippet. Gå til iMovie og se etter "File og Open Project" på programvarens menylinjen. En liste over harddisker, mapper og plassering åpnes, hvor du kan velge filen du ønsker å redigere som filmen intro. Merk filen og klikk "Ok".
  • Få en sniktitt av filmen intro. Finn "Titler" på den høyre delen av skjermen. Der vil du se et klipp viewer. Dette gjør at du kan se en forhåndsvisning eller tilhenger av hvordan filmen intro vises. Studer elementer av tilhengeren og vet hvor du skal gjøre noen redigering. Vurdere tid, tiden opphører, temaet for filmen, og miljøet i filmen. Mens du tenke over disse hensynene, kan du også ønsker å ha en plan for hva du vil at filmen skal se ut etter redigering.
  • Bli kjent med effekter. IMovie inneholder et bredt spekter av video effekter som du kan velge fra. Det har spesialdesignet effekter som allerede er i kategorien Innledning slik at du ikke vil ha en hard tid. Utforske og prøve disse effektene før du lander på de beste som er perfekt for intro og som vil matche hele filmen.
  • Skriv inn tittelen og andre vesentlige tekster. I en boks nederst på effekten alternativer, velger og tast inn ordene for din fullstendig introduksjon. Denne delen er der du skal skrive inn tittelen på filmen samt andre ekstra elementer som trengs i introen, som intro kreditt, cast, etc. Husk at det du skriver i, vil ha upshots på den valgte innledende video effekt. Du kan alltid nytt forskjellige effekter som du ønsker.
  • Foreta de nødvendige justeringene. Sammen med effekten alternativpanelet, iMovie har også ekstra funksjoner som lar deg endre hastighet, skriftstørrelse og farger, og så vel som bakgrunn, når du vil. Markere første delene du ønsker å tilpasse, og deretter justere tiden, skrift, osv., i henhold til deres spesielle alternativer og kategorier. Lek litt med de ulike alternativene til du kommer det beste resultatet.
  • Se forhåndsvisningen. På høyre side av iMovie-vinduet, vil du merke en TV-lignende skjema der du kan forhåndsvise den redigerte klippet.
  • Endre formatet. For å kunne gjøre dette, klikker og drar den redigerte filen til Filmklippvisning. Dette vil automatisk endre til et format der du kan fritt bruke klipp for full lengde film.


Selv uten høyt spesialisert erfaring i videoredigering, ved hjelp av iMovie er relativt lett for fashioning fantastiske filmer. Lykke til og ha det gøy!