O2e

Hvordan å lage en jukeboks for ditt nettsted

Legge jukebox på ditt nettsted kan gi de besøkende en forfriskende vri annet enn bare vanlig bakgrunnsmusikk. Selv om det kan høres ut som en komplisert prosess, er det ganske enkel og lett oppgave å utføre. Du trenger bare å fokusere og ha litt kreativitet opp vesken.

Følg instruksjonene nedenfor for å lage en.

Hvordan å lage en jukeboks for ditt nettsted. Sørg for at nettstedet har en ftp-tilgang på den.
Hvordan å lage en jukeboks for ditt nettsted. Sørg for at nettstedet har en ftp-tilgang på den.

 • Sørg for at nettstedet har en FTP-tilgang på den. File Transfer Protocol er avgjørende for deg å lage din mp3-mappen. Du kan oppnå det ved bruk av din hosting konto på nettstedet ditt.
 • Skriv din XML spillelisten. Åpne en Windows Notisblokk. Skriv den tilsvarende koden for sporene dine. Denne koden vil gjøre deg i stand til å legge til sanger i låten din, så vel som dette direkte til opplastet musikk filplassering. Koden er som følger: <playlist version="1" xmlns="http://xspf.org/ns/0/"> <title> ditt nettsted </ title> <info> http://www.yoursite. com </ info> <annotation> Takk for lytting </ merknader> <trackList> <track> <title> Song Title </ title> <plassering> http://www.yoursite.com/mp3/mysong1.mp3 </ plassering> </ spor> </ Tracklist> </ spillelisten>. Du kan deretter laste opp hele filen ved hjelp av formatet playlist.xml på mp3-mappen du har opprettet.
 • Kjøpe et eksemplar av MSI jukebox. Dette er en programvare som lar deg lage en og kaste i to eller flere lydfiler som utgjør en jukeboks. Den lar deg endre lydfiler 'arrangement, samt mikse og matche dem med andre filer.
 • MSI Jukebox har et vindu som lar deg tilpasse din egen jukeboks og laste opp hele greia etterpå. Først velger du stil for spilleren, kan det være på jukebox type eller juke bar. Denne beslutningen vil definere form av dine streaming av musikkfiler på ditt nettsted. Deretter klikker du på noen valg i de valgfrie innstillingene. Sjekk "Auto Play First Track"-knappen for å starte automatisk spille den første lydfilen. Sjekk "Auto Flytt til neste spor" for å automatisk gå videre til neste spor når den forrige er ferdig. Den andre knappen "Random Play" er et alternativ om du vil at lydfilene å spille uten spesiell rekkefølge. Dette vil fungere på ti musikkfiler eller mer.
 • Velg ditt jukebox farge på "spilleren farge"-kategorien. Vanligvis en nyanse av farger vil komme ut. Klikk på ønsket farge ordningen.
 • Klikk på "finne mp3 filer" for å plukke dine mp3-filer. Det er viktig for deg å overføre alle mp3-fil på samme mappen som inneholder nettsidefiler.
 • Klikk på "omorganisere sporene"-kategorien. Et vindu vil komme ut. Du vil se en liste over de valgte sporene. Basert på kategoriene motsatt koblingene, kan du bestemme hvilket spor beveger seg nedover og hvilket spor beveger seg opp. Du kan også bestemme hvilket spor er ikke lenger nødvendig og kan fjernes.
 • Nevne output-mappen. Gi et navn for output-mappen og skriv det på tilsvarende plass gitt. Det er viktig å ikke sette unødvendige mellomrom eller bindestreker å opprette en. Bare et enkelt ord vil gjøre.
 • Klikk på "generere filer"-kategorien. Du kan nå se jukeboksen i øvre venstre hjørne av området. Fortsette i innebygging din jukebox på nettsiden din.
 • Finn mappen med filene som kommer fra installasjon av programmet. Dette er hvor prosjekter som du vil oppnå med dette programmet være plassert. Åpne output-mappen du har navngitt og finne tre filer nemlig: spilleren. html, det. SFT og. xml-fil. Kopiere disse filene og dra dem til en annen mappe der du oppretter din nettside.
 • Åpne nettside editor. Kopiere noen deler av koden som du vil se på notisblokken for spilleren filen. Kopier kodene mellom disse kodene: <OBJEKT og </ object> tags. Lim de kopierte elementene inn i web siden. Få. Html-kode og lim den på området der du vil jukeboksen skal ligge.


Legge noen spesielle funksjoner til nettstedet ditt vil definitivt innføre nettstedet ditt på en mer spennende måte. Det vil skape et varig inntrykk på de besøkende. Ethvert nettsted eier vil være enige om at er gode nyheter.