O2e

Hvordan å lage en karikatur i photoshop

Karikaturer er morsomme og de er en kunstnerisk måte å overdrive dem utseende. De er vanligvis sett på avis ledere eller tegneserier.

En god kunstner kan tegne en karikatur ganske fort

En god kunstner kan tegne en karikatur ganske fort. Men en trenger ikke å være en profesjonell artist for å gjøre det. Du kan lage en karikatur av venner, har dem innrammet og gi dem som en gave til spesielle anledninger. Dette er et enkelt prosjekt å gjøre, og det ville ikke trenger å koste deg noe.

Les tipsene nedenfor for å hjelpe deg i å lage en karikatur ved hjelp av Adobe Photoshop.

 • Materialer du trenger:
   • Stasjonær eller bærbar datamaskin
   • Adobe Photoshop program
   • Et bilde av den personen du vil gjøre en karikatur av som referanse

  Vet det grunnleggende

 • Vite det grunnleggende. Uansett om du gjør en karikatur for hånd eller digitalt, må du være utstyrt med grunnleggende tegneferdigheter. Øv på papir eller på en tom side i Photoshop. Tegn person i en tegneserie måte uten å endre noen aspekter av deres ser bare enda.
 • Bestemme hvilken del av motivet kropp eller ansikt du ønsker å fremheve. En observant øye og fantasi er nødvendig for dette trinnet. Vet hvilken del av faget kan være best overdrevet, forsterke, eller til og med gjenta vise vekt. Som du ikke kan markere alle kroppsdeler, lære hvilke deler du kan forenkle også. Se på bildet av personen nøye for å vite hvilke til beste merke. Kanskje personen har spisse støy eller pouty lepper som du kan trekke større i karikatur.
 • Vet motivets personlighet. En karikatur kan trekkes nøyaktig og vekt på visse deler kan være pent gjort, men hvis du føler at det er noe som mangler, tror om emnet personlighet. I å lage en karikatur, er det best å ikke bare overdrive deres utseende, men å overdrive sine personligheter også. For eksempel, hvis motivet liker fargen rød og har flere hunder kle tegningen røde head-to-fot og legg dusinvis av hunder rundt bildet. Dette krydrer i bildet og motivet vil sette pris på karikatur mer.
 • Komme i gang. Åpne Photoshop programmet fra datamaskinen. Klikk på "File"-kommandoen, og deretter "Åpne". Finne bildet av motivet du ønsker å lage en karikatur av.
 • Snu bildet til karikatur. På tastaturet, trykker du Shift, CTRL, og X. Dette er flytende filteret kommandoen. Hvis du ønsker å overdrive fagets rund nese, klikk på "bloat" verktøyet og klikk og dra på nesen området. Nå, for å forlenge et område av faget kropp, sier haken, vil vi bruke "Forward Warp"-verktøyet. Klikk og dra på det området du ønsker å forlenge. Du kan velge å strekke hele ansiktet hvis du vil.
 • Påfør finpuss. Endre fargen på bildet ved å justere lysstyrke og kontrast. Dette vil gi en mer tegneserie følelse for hele bildet. Lagre karikatur.


Hvordan å lage en karikatur i photoshop. Materialer du trenger.
Hvordan å lage en karikatur i photoshop. Materialer du trenger.

Du kan sende denne karikatur online ved å feste den via e-post eller skrive den ut på fotopapir. Plasser trykt versjon på en fin ramme og den er klar til å bli gitt som en spesiell og personlig gave til motivet.