O2e

Hvordan å lage en logo i 3d max

3D Max er design software som brukes av mange web-designere og grafikere. Den lar deg lage massevis av visuelle design og kan også innlemme grunnleggende animasjon i arbeidet ditt. En av de tingene som du kan gjøre med 3D Max er en logo. Her er hvordan.

  • Form. Først av alt, må du velge den grunnleggende formen for din logo. Det finnes en rekke ferdiglagde grunnformene for deg å velge fra. For å velge disse figurene, er alt du trenger å gjøre for å klikke på Opprett-knappen som er funnet på den øvre delen av skjermen. Når du har valgt denne knappen, vil du finne Figurer verktøyet bar, der du kan velge formen på ditt valg. Du kan velge flere figurer på en gang, og senere kombinere dem til å lage en enkel karakteristiske form.
  • Tegne. Fra den grunnleggende formen, må du legge detaljene i selve logoen. Du kan gjøre dette ved å tegne i detaljene ved hjelp av musen. Bare dra linjer fra ulike deler av skjermen, og justere dem til nettet. Du kan endre størrelsen på linjene, kurve linjene, og angre feil. Fortsette å tegne linjene til du har laget alle linjene du vil for design. Sørg for at du lagre arbeidet ditt nå og da, siden 3D Max har vært kjent for å krasje noen ganger. Det siste du ønsker er å oppdage at flere timer igjen av logo design arbeid har krasjet og kan ikke gjenopprettes.
  • Dimensjoner. Deretter vil du trenger for å lage mål i arbeidet. Legge dimensjonene vil tillate deg å lage en 3D-bilde ut av logoen din. Vanligvis må du legge til minst tre dimensjoner, for å gjøre 3D-bildet. Du kan gjøre dette ved å klikke på selve logoen og deretter velge "Konverter til" knappen. Når du har gjort dette, vil du være i stand til å lage en redigerbar patch rett under linjene, som vil gjøre det 3D.
  • Tilkobling. Etter at du har gjort de forskjellige lagene for 3 dimensjon av logoen, er neste skritt å koble den faktiske redigerbare lag. Du kan gjøre dette ved å klikke på Endre-knappen som er funnet på den øvre delen av skjermen. Ved å klikke på Endre-knappen, vil du se Vertex-knappen. På Vertex kategorien, klikker du bare på "Connect"-knappen, som vil koble alle de redigerbare lagene sammen, skaper en tredimensjonal brikke.
  • Fargelegging. Til slutt legger i den siste finpussen ved farging selve logoen. Du kan gjøre dette ved hjelp av maling bøtte ikonet, som vil tillate deg å enkelt fylle ut store oppdateringer av tomrom. Du kan også bruke pensel, for en mer detaljert design.


Hvordan å lage en logo i 3d max. Tegne.
Hvordan å lage en logo i 3d max. Tegne.

Logoen er en veldig viktig utforming stykke som vil gjøre din bedrift karakteristiske. Den vil bli brukt på alt fra brevark, visittkort, nettside, og selv emballasje for varene som bedriften produserer. Med disse trinnene og gjennom bruk av 3D Max, bør du være i stand til å lage din helt egen tredimensjonal logo enkelt.