O2e

Hvordan å lage grafikk for ditt nettsted

Etter å ha attraktive og hensiktsmessige grafikk for ditt nettsted vil forbedre brukervennligheten og over-all popularitet. Noen ganger er en rask titt på et nettsted vil gjøre en besøkende snu seg bort og se etter andre lignende nettsteder. I kontrast vil en enkel og lett å bruke nettstedet med rene og skarpe grafiske elementer gjør en bruker ønsker å gå tilbake til nettstedet ditt, og selv anbefale det til sine venner.

Trinnene nedenfor bør gi deg et forsprang på hvordan du lager din egen grafiske elementer uten behov for å bruke for mye på dem.

Hvordan å lage grafikk for ditt nettsted. Lete etter dine knagger.
Hvordan å lage grafikk for ditt nettsted. Lete etter dine knagger.

  • Conceptualize. Før du går å søke på Internett for mulige knagger eller guide bilder som vil hjelpe deg å lage ditt utseende, tror første av hvordan du vil din generelle webside for å se ut. En ting som du ønsker å unngå er ditt nettsted ser ut som en gammel samling av feilaktige bilder. Nettstedets grafiske elementer skal se helhetlig og om mulig, gjort i en enkelt stil.
  • Lete etter dine knagger. Når du vet hvordan du vil at nettstedet skal se ut, se etter pinnene eller bilder som skal brukes som grunnlinjene eller guider. Du kan ofte søke etter bilder gjennom din favoritt søkemotor. Lagre disse pinnene i en enkelt mappe. Du kan også se etter bilder i web-tjenester som tilbyr royalty-frie bilder som www.istockphoto.com. Det er vanligvis et alternativ for deg å kjøpe et bilde hvis du virkelig ønsker det akkurat som hvordan det er.
  • Filtrere ideer! Neste steg er å velge en håndfull pinnene som du ønsker å lage. Hvis du har grunnleggende fotografi eller bilde redigering ferdigheter, kan du spore over noen av dine knagger som utgangspunkt og lage dine egne grafikk derfra. Du kan også starte med noen gratis utklipp og deretter videre redigere dem ved å endre sine størrelser eller farger for å passe dine behov. Hvis du fikk gratis (sørg for at du ikke er krenkende på noen opphavsrettslige avtaler) bilder, så gjerne redigere dem som du vil, ved hjelp av din favoritt bilde redigering programvare, som Adobe Photoshop.
  • Alternative kilder til bilder. Du kan også få faktiske bilder som bilder på ditt nettsted. Du kan velge å spore over disse bildene, derfor lage din egen "tegning". Du kan også redigere disse bildene, hvis noen gang du er mer komfortabel å redigere bilder, heller enn sammensatte bilder. En annen måte å få bilder er ved å ansette en venn til å gjøre det faktiske bildet etableringen for deg, med bruk av din knagger som guider.
  • Å gjøre bildene dine web vennlig. Uansett bildet du har bestemt deg for og har skapt, sørg for at det ikke er noen streif piksler eller urene kanter, spesielt hvis du skal bruke bildene som knapper eller ikoner på nettstedet ditt. Kontroller at alle filene er lagret for web og / eller mobil bruk, slik at filstørrelsen er optimalisert. Du trenger ikke veldig høy oppløsning med mindre du planlegger å ha dem trykt i stort format på noen punkt.
  • Test dine bilder! Etter lagring og lasting bildene, må du teste dem på forskjellige nettlesere for å sikre at de er lastes inn og vises riktig. En generell observasjon er at de fleste. Png filer ikke fungerer så bra med eldre nettlesere som Internet Explorer 6. Det anbefales at du lagrer bildene som. Gif eller. Jpg.


Husk at du bør holde ting enkelt, og at de valgte bildene skal ytterligere forbedre nettstedet ditt, og ikke distrahere de besøkende fra det faktiske innholdet. Glad bilderedigering!