O2e

Hvordan å lage neste kapittel lenker i blogger

Blogging har blitt så stort at flere og flere mennesker er å følge trenden og lage blogger av sine egne. Det er ganske mange av verten områder ble folk kan registrere seg og opprette sin egen side for blogger. Noen folk skrive sine blogger daglig eller oppdatere sine blogger flere ganger i uken. Noen opprette blogger som de oppdaterer månedlig. Innholdet i bloggene er avhengig av bloggen eiere. De kan krønike daglige happenings, kommentarer, dele sine ideer, gir nyttig informasjon, bok sammendrag, filmanmeldelser, teknisk support og andre emner blogg eierne omsorg til å dele med resten av verden. Mens noen blogger er tilfeldig og avhengig av hva som er nytt og strøm, er andre blogger presentert som en kontinuerlig serie av beslektede emner som en mini-historie, en seriell eller en kort roman som er publisert jevnlig.

Hvordan å lage neste kapittel lenker i blogger. Logg deg på blogger-konto.
Hvordan å lage neste kapittel lenker i blogger. Logg deg på blogger-konto.

Blogger er en blogg laget av Google der kontoinnehavere kan lage sin egen blogg side for gratis. Med en Google-konto kan du allerede tilgang Blogger hvis du ønsker og sette den opp til å lage din egen gratis hjemmeside og publisere dine blogger eller mini artikler. For å være i stand til å sende dine lesere til neste kapittel av serien, her er fremgangsmåten.

  • Logg deg på Blogger-konto. Fra dashbordet klikk på New Post og vente på en ny side for å åpne der du kan opprette det første kapitlet i serien din. Denne siden har en tekst editor, slik at du kan bruke noen redigeringsfunksjoner som skiftende skriftstiler, størrelse og farge. Du kan også gjøre det fet, kursiv og understreket.
  • Når du kommer til slutten av kapittelet kan du legge et lite notat som "neste", "gå til kapittel 2" og så videre. Dette bør inngå som en del av bloggen din. Forhåndsvise bloggen din og gjøre de nødvendige korreksjoner og redigering. Du har muligheten til å legge til bilder eller videoer til innlegget ditt. Når du er fornøyd med første kapittel exit visningsmodus og gå tilbake til kapittel din.
  • Merk ordet du har skrevet etter at kapittel slutt som vil lede leseren til neste kapittel av innlegget ditt. Fra menyen øverst på siden ser du etter ikonet som har et bilde av en jordklode overlagret med to kjedeledd. Dette kalles Link-knappen. Du kan også bruke hurtigtasten ved å trykke Ctrl + Shift + A for å velge koblingen knappen.
  • En pop-up vindu vil be deg om å oppgi URLen eller web-adressen til denne kapittelet. Kopier webadressen som vises i nettleservinduet eller skriv det i meldingen boksen. Nettadressen skal være noe sånt som dette - http://yourblogpagename.blogger.com/
  • Klikk på knappen Publiser og din første kapittel med sin kobling til neste kapittel vil bli publisert. Du har fortsatt muligheten til å redigere bloggen din og publiserer den. Følg samme fremgangsmåte for å lykkes kapitler. Hver gang du har et nytt kapittel ned du vil ha en ny web-adresse for å koble til.


Det er hvordan du oppretter de neste kapittel lenker i Blogger

Det er hvordan du oppretter de neste kapittel lenker i Blogger. Ikke glem hypertekst-protokollen eller http etterfulgt av et kolon og to skråstreker for å sikre at koblingene vil fungere. Du kan også følge samme prosedyre når du ønsker å koble til en annen nettside mens du oppretter din neste kapittel.