O2e

Hvordan å lage pop art i illustratør

Pop Art er en kunstnerisk bevegelse og konseptet som oppsto på 1950-tallet i London og noen år senere, i USA. Denne bevegelsen utfordret de konvensjonelle og tradisjonelle kunstformer siden i stedet for de vanlige kunst medier, Pop Art gjort bruk av felles kommersielle produkter og hverdagslige ting. Et eksempel på denne typen kunst kan bli funnet i Andy Warhols etableringen med bruk av suppebokser fra Campbell. Nå, dette er bare ett eksempel. Pop Art omfatter alt innenfor rammen av kommersialisme som tegneserier, merker og lignende. Som suppe kan kunsten av Andy Warhol, er det andre deler innen sjangeren som anses uvurderlig eller i det minste høy dyrebare stykker. Nå er det store ting om datamaskiner som du kan lage din egen form for Pop Art. Her er noen trinn på hvordan du kan lage dine egne mesterverk ved hjelp av digital bildebehandling programvare som Adobe Illustrator.

  • Start med et bilde. For dette eksempelet, starte med å ta et digitalt bilde av objektet. Dette kan være noe som ligner på Campbells suppe. Men vurdere å bare ta en vanlig bilde av ansiktet ditt. Laste opp bilder til datamaskinen din og åpne filen i Adobe Illustrator. På dette punktet, kan du angi størrelsen på bildet eller arbeid på det på sin opprinnelige størrelse.
  • Begynne å spore. Når bildet er åpnet og endret til ditt ønske. Det er på tide å legge til noen pizzazz til det. Hvis du husker, de kunstverk som kjennetegnet et ansikt med visse elementer remastret og fargelagt for å være moderne og variert. Vel, det er hva du skal gjøre her. Start med håret. Spore den hele veien rundt. Du vil ønske å bruke pennen på dette punktet. Spore det frie hender. Du må kanskje zoome inn litt. Ikke bekymre deg om å gjøre en feil som du kan redigere det hver så ofte. Når sporing er gjort, høyreklikk på den og velg "ordne" og "send to back". Den tracing vil nå bli skjult bak bildet.
  • Gjenta prosessen. Trace de andre elementene i ansiktet slik som øyne, nese, ører og lepper. For å gjøre hvert element vises mer fancy, vurdere bare spore deler av hvert element i stedet for hele. For eksempel, hvis du sporer nesen, og deretter vurdere om sporing én side av det. På slutten, høyreklikker hvert element og velg "send to back" igjen. Når du er ferdig sporing, velger du alle tracings og sette dem sammen.
  • Fjern den viktigste bildet. Fjern viktigste bildet til bare spores laget gjenstår. Gruppe alt sammen og begynne å legge skygger og farger. Sørg for å bruke en fin bakgrunn også. På dette punktet, vil din kreasjon ser ut som en tegneserie skisse. Anvende andre funksjoner som skyggelegging og blanding eller du kan gå med solide farger. Det er helt opp til deg. Når du er ferdig, lagre etableringen som et bilde.


Hvordan å lage pop art i illustratør. Fjern den viktigste bildet.
Hvordan å lage pop art i illustratør. Fjern den viktigste bildet.

Dette er bare én måte å lage Pop Art ved hjelp av Adobe Illustrator. Du kan enten gips din kreasjon på en nettside eller skrive den ut på en større skala og ramme den.