O2e

Hvordan å lage utskrivbare invitasjoner

Hvorfor betale noen for å gjøre det for deg når du kan gjøre det selv

Hvorfor betale noen for å gjøre det for deg når du kan gjøre det selv? Ja, i disse vanskelige tider, å betale en arm og et bein, så du kan ha invitasjoner du kan sende ut til potensielle gjester for en hendelse eller fest er ikke praktisk. Kostnad for invitasjoner gjennom en lokal skriver kan sette deg tilbake rundt 5€ til 5€ per invitasjon og som ikke inkluderer selve utformingen av invitasjonen. Gjør det selv faktisk vil garner deg betydelige besparelser og alt du egentlig trenger er en anstendig datamaskin, en skriver, godt papir, og litt fantasi. Her er noen programmer du kan bruke til å lage invitasjoner klar for utskrift.

  • Bruk Microsoft Word. Åpne opp Microsoft Word, som er trolig den enkleste programmet å bruke til å lage invitasjoner, og starte design. Du kan opprette invitasjoner fra grunnen siden dette tekstbehandlingsprogram lar deg fullt tilpasse en side til din smak. Du kan stille dimensjonene og retningen på dokumentet. Du kan angi bakgrunnsfarge eller lage din egen bakgrunn design. Skrive i opplysningene vil være en lek i tillegg, og kan skreddersys med et bestemt utvalg av tilgjengelige skrifter. Skriftfarge og størrelse er alternativene du kan enkelt justere så vel. Nå, hvis du starter fra scratch er et problem for deg, så du enkelt kan finne gratis invitasjon maler online på office.microsoft.com . Last ned malen og endre etter eget ønske. Til slutt, lagre malen og print. Så enkelt er det.
  • Bruk MS utgiver. MS Publisher er et desktop publishing program som er utviklet for å lage alle typer dokumenter og invitasjoner er inkludert. Programmet lar deg bruke ulike invitasjon maler installert og integrert i programmet. Som MS Word, kan du starte fra scratch også. Prosessen kan være lik MS Word, men med massevis av andre funksjoner som du kan dra nytte av. Hvis dagens maler tilgjengelig ikke klippe det, kan du søke og laste ned invitasjon maler på nettet også på Microsoft Office nettstedet.
  • Bruk adobe photoshop. Hvis du er dyktig med design eller hvis du planlegger å lage et bilde invitasjon, deretter Adobe Photoshop bør passe dine behov ganske godt. Den eneste ulempen med å bruke Photoshop er at det er litt for komplisert for noen med bare grunnleggende kunnskap om redigering. Likevel kan noen med mye vilje og tålmodighet klare det. Når du er ferdig med design, lagre og skrive ut prosjektet.
  • Bruke online invitasjon etableringen nettsteder. Hvis du ønsker en enda enklere tid på å utforme invitasjoner som kan skrives ut lett etter, og deretter gå online og søke for online invitasjon opprettelse nettsteder du kan bruke er et annet alternativ. I utgangspunktet kan du finne disse områdene gjennom en enkelt Google-søk, men for de som er for lat til å utforske, her er noen nettsteder du bør vurdere:
    • dltk-kids.com . Dette nettstedet er stor for å skape invitasjoner til kiddie hendelser som Bursdagsfeiring og lignende. Du kan bruke eksisterende maler eller lage og tilpasse din egen. Grensesnittet er intuitivt og har alle bildene du noen gang vil trenge for en barnas fest invitasjon.
    • bachelorette.com . For brude dusj, kan du lage dine invitasjoner sømløst gjennom dette nettstedet. Det gir deg hundrevis av maler klar til å skrive ut etter tilpasning.
    • happygreetings.net / babyshower . For baby dusj, er dette nettstedet for å besøke. I likhet med de andre tidligere nevnte områder, gir dette nettstedet maler du kan tilpasse og tilpasse.


Hvordan å lage utskrivbare invitasjoner. Bruk adobe photoshop.
Hvordan å lage utskrivbare invitasjoner. Bruk adobe photoshop.

Etter tilpasning, kan hva du lage online skrives umiddelbart. Ja, du kan skrive den ut uten å måtte laste det ned.

Dette er noen av alternativene du kan utforske for å lage utskrivbare invitasjoner til nesten enhver hendelse du har ditt syn på. Nå gjør at skriveren du bruker kan produktet kvalitet. Dessuten må du ikke skimp på papir også. Kartong eller fotopapir bør være store muligheter for invitasjonene.