O2e

Hvordan å lære mer om overflatespenning

Overflatespenning er et vitenskapelig begrep som beskriver et væskens evne til å være koblet til en annen overflate, for eksempel et fast stoff eller en væske. Dette er et interessant konsept, og du kan lære mer om emnet ved å lese informasjon fra ulike kilder. Dette vil hjelpe deg å øke din kunnskap på overflaten fysikk og gjennomføre morsomme eksperimenter som vil forbedre din forståelse om emnet overflatespenningen.

Hvordan å lære mer om overflatespenning. Bøker.
Hvordan å lære mer om overflatespenning. Bøker.

Her er noen av de kilder hvor du kan lære mer om temaet overflatespenningen:

  • Bøker. Du kan lese mer om overflatespenning på vitenskapelige bøker. Disse bøkene vil forklare begrepet overflatespenning, hvordan den er målt og hva er eksperimenter som du kan gjøre for å vise egenskapene til overflatespenning. Noen av bøkene som du kan lese er "Applied Surface Thermodynamics" ved AW Neumann og Daniel Kwok, 'Surface Tension - Driven Flows and Applications' av Raffaele Savino, 'Surface og grenseflatespenning: Måling, teori og anvendelser "av Stanley Hartland og 'Elektrolytter, Egenskaper av løsninger: metoder for beregning av flerkomponent Systems og eksperimentelle data på varmeledningsevne og overflatespenning "av Kirill Shakhlevich og GG Aseyev.

Ved å lese disse bøkene, kan du lære ulike teknikker for å måle overflatespenningen med et anheng slipp og få kontakt vinkelmåling. Du kan få disse bøkene fra All Bokhandel allbookstores.com .

Internett.
Internett.

  • Internett. En annen måte at du kan lære mer om overflatespenning er ved å besøke nettsteder som snakker om temaet. Ved å gjøre dette, vil du sikkert øke din kunnskap i overflatespenning og forstå de ulike begrepene som brukes i overflatespenning eksperimenter. Du vil også lære om de forskjellige apparat som brukes til måling av overflatespenning.

Her er noen eksempler på nettsteder som du kan besøke for å lære mer om overflatespenning:

  1. hyperphysics.phy-astr.gsu.edu - Dette er et nettsted hvor du finner informasjon om de ulike egenskapene til overflatespenning. Nettstedet vil hjelpe deg å forstå de ulike emner, for eksempel samhold og overflatespenning, overflatespenning av vann, samhold og heft, og også vise noen overflatespenning eksempler som å gå på vannet, 'glassflaten' kvalitet og mange flere.
  2. physics.about.com - Denne nettsiden viser en introduksjon til overflatespenning. Noen av temaene som du kan lese om blant annet årsakene til overflatespenning, enhetene som brukes til overflatespenning og noen eksempler på overflatespenningen. Det er også lenker til andre overflatespenning artikler som du kan være interessert i.
  3. ttension.com - Denne nettsiden har en introduksjon på overflatespenningen. Du vil også se noen modeller av tensiometers. Disse er de instrumenter som brukes til å måle overflatespenningen.

Dette er noen av de tingene du kan gjøre for å lære mer om overflatespenning. Hvis du underviser en vitenskap klasse og du kommer til å snakke om overflatespenning, hva du kan gjøre er å forske på noen barnas eksperimenter som du kan gjøre med elevene. Du kan også gå til vitenskap nettsteder å vite mer om emnet.