O2e

Hvordan å lære SolidWorks

Hvor å se etter trening

Når det gjelder 3D mekanisk CAD-programvare kanskje det er ingen bedre enn SolidWorks. Men hvordan akkurat du lære SolidWorks? SolidWorks gir deg de riktige verktøyene du trenger for å designe dine bedrifter produkter bedre uansett hvilken størrelse din bedrift er. SolidWorks tilbyr et utvalg av programvare fra 3D CAD til Product Management og alt i mellom. Mens programvaren er fantastisk i hva den kan gjøre, og hva den kan hjelpe deg å oppnå, lære å bruke det er ingen liten prestasjon, så hvis du planlegger å bruke SolidWorks, er det viktig å vite hvor du skal gå for å få den opplæringen du trenger for å riktig lære å bruke den.

Det er flere forskjellige måter du kan også lære mer om Solidworks, og disse måtene er:

Trinn 1

Hvordan å lære solidworks. Direkte på stedet.
Hvordan å lære solidworks. Direkte på stedet.

Direkte på stedet: Hvis du besøker Solidworks.com vil du se en knapp på hjemmesiden tittelen opplæring og support. Ved å klikke på linken blir du tatt til en side som vil gi deg et stort utvalg av alternativer for trening. Ved å bla denne delen kan du ikke bare bestemme hva slags trening du ønsker å ta, men du kan også sjekke tilgjengeligheten i ditt område. Noen av kursene er selv tilbudt online og jo lengre du fordype deg i mens du trener jo mer informasjon er avslørt om hva du ønsker å oppnå. Du kan selv se hvor mange dager det vil ta å fullføre enkelte kurs.

Trinn 2

Elektronisk opplæring: Du kan finne en god del nettsteder som tilbyr online tutorials hvis du gjør et Google eller Yahoo søk etter "lære SolidWorks." Ta litt tid og gå gjennom de forskjellige nettsteder som tilbyr opplæring og se hvilke som er best for deg. Husk imidlertid at du ikke kan få så grundig av en gjennomgang som du ville gjort hvis du skulle ta en offisiell klasse gjennom SolidWorks nettstedet.

Trinn 3

E-bøker: Tro det eller ei, i dagens høyteknologiske verden vi lever i, er det enda e-bøker som kan hjelpe deg på din søken for å lære om SolidWorks. Mens informasjonen kanskje ikke så i dybden som informasjonen lærte på SolidWork hjemmeside, kan prisen på e-bøker passer din fancy litt mer.

Trinn 4

Hvor å se etter trening. Elektronisk opplæring.
Hvor å se etter trening. Elektronisk opplæring.

Videoer: Med sin nylige økningen i popularitet, en hel linje av videoer alle dedikert til å lære deg hvordan du bruker SolidWorks har dukket opp. Noen av disse videoene kan bli funnet i en del og i sin helhet til det populære nettstedet Youtube.com , men hvis alt annet svikter, kan de komplette videoer alltid kjøpes på Internett-områder som Amazon.com .


Mens du får tak i denne fantastiske programvare kan være vanskelig, det er ressurser tilgjengelig for de som ønsker å mestre SolidWorks. Mens noen trening kan være bedre enn andre, alle disse ressursene tilbyr en måte å lære å bruke SolidWorks i noen kapasitet. Å vite hvor du skal lete, vil hjelpe deg i din søken etter å bedre utdanne deg selv på programvare og dermed hjelpe din bedrift nå sitt høyeste potensial.