O2e

Hvordan å lære webdesign

Web design er et stort felt

Web design er et stort felt, og det er mange aspekter du kan vie deg til læring. Denne opplæringen vil dekke det grunnleggende om hvordan å komme i gang. Det viktigste du kan ha er en "gjør det selv" holdning-tillit til at mens det er komplisert, og det er mye å lære, har du muligheten til å finne de ressursene du trenger for å lære det du trenger til for å oppnå en mål, enten det er å lage din egen hjemmeside eller å bli en profesjonell webdesigner.  

  1. Bestem deg for å lære HTML. Mens det er sant at du kan lage nettsteder i dag uten å vite litt om HTML, hvis du ønsker å virkelig forstå webdesign du trenger å lære det. Den gode nyheten er at det er ikke så vanskelig. Det er ikke en ekte programmeringsspråk, med kompleks logikk og masse syntaks for å lære. Det er et kodespråk, som betyr at dens viktigste funksjon er å gjøre teksten se pen. Det er veldig tilgivende, sammenlignet med en ekte programmeringsspråk, og det er lett å lære det grunnleggende. Så ta et dypt pust, og dykke i.
  2. Bruk som "view source"-kommandoen. Enhver nettside på internett (med mindre det er gjort i Flash), har HTML-kilden som du kan vise ved hjelp av nettleserens Vis kilde kommando. La oss si at du surfer sammen og du ser en veldig ryddig effekt - du kan bare Vis kilde og se hvordan de oppnådd det. Noen kode vil være svært vanskelig å lese, så det er generert av programmer i stedet for hånd skrevet av folk, så det kan være lettere å starte med enklere, mer hjemmelaget nettsteder for å prøve dette trikset på.
  3. Begynn med å lage ekte nettsteder. Den beste måten å lære på er å gjøre. Hvis du er skremt av tanken på å kjøpe web hosting og læring til FTP filene til serveren din, og deretter starte med en tjeneste som Blogger.com hvor du kan starte med malfiler og deretter endre dem med HTML. Men til slutt, vil du ønsker å få din egen bit av plass på en server og begynne å lage dine egne websider fra grunnen av. Webhotell er nå svært rimelig - planer starter på rundt 5€ / måned.

    Når du begynner å lage ekte nettsteder, vil du få den type kunnskap som bare kan komme fra erfaring. Vil du begynne å få en følelse for hvordan tabeller fungerer, for hvor mye CSS du vil bruke i oppsettet ditt, og du vil utvikle dine egne koding og design stil.

  4. Bygge en portefølje. Frivillig å gjøre nettsteder for familie, venner eller lokale frivillige organisasjoner er en fin måte å få erfaring problemløsning ulike menneskers behov, og å bygge en portefølje.
  5. Tenk på dine mål for nettstedet. Nettsteder er i essens kommunikasjonsmidler. Pass på når du gjør en nettside som det har en hensikt, og at du nå dette formålet. Dette vil hjelpe deg å ta beslutninger om ting som om du skal bruke Flash eller ikke. Tydeligvis Flash er veldig "kul", men videre det ditt mål for nettstedet ditt? Er det nødvendig? Vil det gi en fordel for brukerne? Lære å tenke strategisk og lage nettsteder for brukernes behov er en svært viktig del av å være en god webdesigner.
  6. Forskning, lese og stille spørsmål. Internett er bokstavelig talt overbelastet med tutorials, tips og hvordan til-guider for HTML, CSS og alle andre aspekter av web design. Alt du kan ønske å vite om er dekket, om og om igjen. Så bare hoppe over til Google og begynne å utforske.
  7. Bli fora. En av de beste muligheter for læring er fora. Fora gi deg fordelen av å se svar på vanlige spørsmål, og for å spørre din egen. Det er en viss etikette til fora-utgangspunktet, følger forumreglene, og ikke kaste bort folks tid ved å ikke søke etter dine egne svar først. Web geeks elsker å lære og elsker å dele, men hvis alt du trenger er et Google-søk for å finne svaret, er du sannsynligvis til å irritere noen.
  8. Utsetter deg for flott design jeg har snakket mye så langt om de tekniske delene av nettstedet etablering og hvordan du kan lære dem -. På "web" del av web design. Å lære seg "design" delen, må du utvikle din sans for estetikk. Det er noen grunnleggende design bøker som er svært nyttig - "The Non-Designer Design Book" av Robin Williams er et flott sted å starte. Den drøfter grunnleggende design prinsipper som justering, kontrast, nærhet, og repetisjon. Begynne å betale oppmerksomhet til å utforme alt rundt deg i blader, på reklameplakater. Legg merke til hvilke nettsteder ser helhetlig og ryddig, og prøve å finne ut hvorfor. Få en god web-klar grafisk design program som Macromedia Fireworks og tilbringe litt kvalitetstid å spille med forskjellige utforminger og forskjellige ideer.

Hvordan å lære webdesign. Bestem deg for å lære html.
Hvordan å lære webdesign. Bestem deg for å lære html.