O2e

Hvordan å låse opp nokia mobiltelefon

Mobiltelefoner frisk fra produsenten

Mobiltelefoner frisk fra produsenten, teknisk, skal fungere med alle nettoperatør, så lenge du har en Subscriber Identity Module, vanligvis kjent som et SIM-kort. Hvis du fikk din Nokia-telefon til en tilbudspris fra deg nettoperatør om, så mest sannsynlig var det "låst" før du kjøpte din mobiltelefon. Du trenger ikke å bekymre deg om, fordi du faktisk kan låse opp din Nokia-telefon selv. Her er noen trinn på hvordan du kan gjøre det:

  1. Ta kontakt med din nettleverandør. Du kan ringe nettoperatøren og be dem om å låse opp koden din mobiltelefon.
  2. Last ned programvare som genererer opplåsingskoder. Online er det nettsteder som tilbyr programvare, enten gratis eller for en avgift, for å hjelpe deg låse opp telefonen.
  3. Finn serienummeret. Vanligvis merket som IMEI, kan serienummeret fås ved å se under mobiltelefon etter fjerning av batteriet, eller ved å skrive inn * # 06 # på mobiltelefonen din.
  4. Fjern SIM-kortet, og slå på din mobiltelefon. En melding "Sett inn SIM-kort" skal vises på skjermen på din mobiltelefon.
  5. Bruk den nedlastede programvaren. Skriv inn din Produsent (i dette tilfellet, Nokia, selvfølgelig) og kodene blir deretter generert, som du kan bruke til å låse opp din mobiltelefon.
  6. Tast inn alle tegnene som genereres av programvaren. Sørg for at du er i stand til å gå inn i alle symbolene. For å få en '+', må du trykke * to ganger. For å få en "p", må du trykke på *-tasten tre ganger, og for å få en 'w', må du trykke på *-tasten fire ganger. Ignorer mellomrom på koden.
  7. Inn det første koden generelt bør låse din mobiltelefon. Hvis du bruker (MCC + MNC) som den første koden ikke fungerte, kan du bruke koden "7" for Multilock.
  8. Ved vellykket låse opp telefonen din, bør du se en melding som sier "sim ikke er begrenset" eller "begrensning av". Hvis fortsatt mislykkes, kan du prøve å bruke andre koder som genereres av programvaren. Generelt for Nokia mobiltelefoner, kan du prøve opptil fem ganger før telefonen låser deg helt ut. Hvis meldingen "Kan ikke Angre restriksjoner" vises, er telefonen 'hard-låst ", som bare betyr at telefonen ville allerede ha en spesiell enhet for å være ulåst.

Hvordan å låse opp nokia mobiltelefon. Ta kontakt med din nettleverandør.
Hvordan å låse opp nokia mobiltelefon. Ta kontakt med din nettleverandør.

Å ha en ulåst mobiltelefon er spesielt nyttig hvis du ønsker å være i stand til å reise utenlands uten å bekymre reoler opp roaming-avgifter, eller tvinge deg selv til å kjøpe en mobiltelefon lokalt der du er på reise. Fremfor alt annet skjønt, dobbeltsjekke din tjeneste vilkår for å sikre at du ikke bryter noen retningslinjer fastsatt av nettoperatøren.