O2e

Hvordan å lytte til frie verden radio på nettet

Lytte til dine favoritt radiostasjoner er en stor hobby som du sikkert aldri vil gå glipp av. Selv til tider når du har ditt arbeid, du fortsatt ønsker å lytte til radioen og lære språk over hele verden. Og hva er det beste stedet å lære mer av bestemt språk, gitt at du ikke forlate komforten av ditt hjem eller kontoret ditt skrivebord?

Lytt til den lokale radiostasjonen av språket du ønsker å lære

Hvordan å lytte til frie verden radio på nettet. Pre-broadcast ordninger.
Hvordan å lytte til frie verden radio på nettet. Pre-broadcast ordninger.

Lytt til den lokale radiostasjonen av språket du vil lære. Og nei, det er ikke nødvendig å trekke ut parabolantenne eller en clunky radiobølger avskjære enhet. Du kan lytte til andre lands lokale radiostasjonen gjør bruk av din Internett-tilkobling. Her er noen tips om hvordan du kan lytte til gratis verden radio på nettet

  • Pre-broadcast ordninger. World Radio er enkelt å lytte til hvis du er klar og har riktig utstyr og programvare til din disposisjon. Så før du behandler dine ører til eksotiske nye lyder, forberede for kringkasting. Start med en datamaskin som er i god stand. En nedslitt man kan ødelegge din opplevelse ved å bremse ned eller til slutt slå ned på grunn av virus og annen funksjonsfeil. Dernest har god programvare som er kjent for kvalitet streaming av radio programmet ble sendt på nettet. Du kan enten for Windows Media Player, Real Player eller QuickTime Player. Nøkkelen her er å alltid gå på nettet og oppdatere for den nyeste gratis versjon. Dette vil hjelpe deg i å nyte den lytteopplevelsen. Og til slutt, må du ha en sterk Internett-tilkobling. En god datamaskin og kvalitet programvare kan ikke gjøre noe hvis Internett ikke fungerer som den skal.
  • Nettsted for lokale smaken. Det er her moroa begynner. Når alt er satt, bør du se etter et nettsted som streamer radioprogrammer med verdens innhold. Den ideelle måten å gå om er å gå til Google. Og der du kan skrive inn den aktuelle radiostasjon med bestemt språk i tankene. Du kan utføre verdens radiostasjoner forskning gjennom Wikipedia. Det er den enkle måten å gjøre det. Den morsomme og utfordrende ting å gjøre er å gå på jakt uten hjelp av nettsteder som Wikipedia . Discovery er fortsatt en av de beste prestasjonene i verden.
  • Verden jakt på en enkel måte. Hvis du er i et rush for å få din verden radio fix, tusenvis av nettsteder er dine til å bruke. Disse nettstedene hjelper deg med å finne verdens radiostasjoner. Et godt eksempel er Radio-locator . Dette er en søkemotor for verdens radiostasjoner. Nå får du fikse er like enkelt som å logge på, kommer til Radio-locator og der du går. For å spare tid, kan du gå til Radio-forhandler , Live-radio , Live-365 , mikesradioworld , og etc.
  • Oversetter operatør. For å hjelpe deg i å lytte og nyte verdens radiostasjoner, har en oversette økning klar. Du kan enten bruke en oversetter bok, en datamaskin widget eller nettsteder som Babelfish . Å vite hva som blir sagt vil hjelpe deg sette ting bedre. Det er sant som de sier uvitenhet er lykke. Men det er også sant at kunnskap er makt.


Språk er alltid spennende, og det er aldri for sent å lære en ny. Så sette datamaskinen og traff World radiostasjoner på nettet.