O2e

Hvordan å lytte til hvit støy på datamaskinen

Ulike studier har funnet at å lytte til hvit støy kan blokkere ut forstyrrende lyder og forbedre konsentrasjonen. Hvit støy er lyden som du får på TV-apparatet når du velger en kanal som ikke er brukt av et TV-nettverk og skjermen viser en sverm av sorte og hvite prikker. Lytte til hvit støy kan maskere uønsket støy og hjelpe deg å fokusere på arbeidet ditt eller hjelpe deg å sove bedre. Prøv forslagene nedenfor for å gjøre deg i stand til å lytte til hvit støy på datamaskinen.

En. Lytt til White Noise på nettsteder.

Hvordan å lytte til hvit støy på datamaskinen.
Hvordan å lytte til hvit støy på datamaskinen.

Det finnes flere nettsteder på internett som har hvit støy generator programmer som du kan lytte til mens du arbeider på datamaskinen. Hvis du er på kontoret eller jobbe hjemmefra og det er forstyrrende lyder rundt ditt område, kan du besøke nettsteder som har støygeneratorer å hjelpe deg å fokusere på arbeidet ditt.

Whitenoiseforfree.com er et nettsted som tilbyr en hvit støy generator som er gratis for alle å bruke. Nettstedet besøkende har bare å klikke på "hvit støy" for å aktivere lyd. Volumkontrollen på datamaskinen kan brukes til å finne et behagelig lydnivå. Lyden Lyden er loopet å tillate det å fortsette å spille, og vil bare ende når den besøkende stenger nettsiden. Nettsiden kan bli frelst ved "Lagre" på leseren, og kan også legges til listen over favoritter med "Legg til i favoritter"-knappen på siden.

Det finnes andre typer lyd maskering lyder som finnes på siden som du kan prøve som viftestøy, regn støy eller rennende vann lyd. Simplynoise.com er en annen nettside som har en hvit støy generator som er gratis å bruke. Når nettsiden åpnes vil du se en bar med en sirkulær fane som du kan skyve til å velge ulike nivåer av hvit støy. Skyve den sirkulære fanen til høyre vil øke nivået av hvit støy og reduseres når du skyver den til venstre. Eksperimenter med ulike nivåer til du finner et nivå som du er fornøyd med. Du kan forlate nettsiden åpen mens du arbeider på datamaskinen eller når du går til sengs.

2. Last ned støygeneratorer.

Hvordan å lytte til hvit støy på datamaskinen.
Hvordan å lytte til hvit støy på datamaskinen.

Du kan laste ned hvit støy på internett som du kan bruke når du er frakoblet. Disse kan komme som et program eller en lydfil. Du kan velge hvit støy generator program som du kan installere på datamaskinen, og deretter manipulere innstillinger på programmets grensesnitt for å oppnå riktig nivå av hvit støy. Lydfilen kan lastes ned i ulike lydformater som. Mp3 eller. Wav. Disse lydfiler kan lastes ned og spilles av på datamaskinen din lydavspiller.

Muligheten av hvit støy til å blokkere forstyrrende støy kan også bli brukt til å berolige hodepine eller migrene, og til og med hjelpe rolig kolikk babyer.